Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα μένει έγκυος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Μαρίνα περιμένει το παιδί του Μάνου!

Χαρές και πανηγύρια!!!!

Η απαγωγή του Μάνου έχει αίσιο τέλος. Η οικογένεια Βρεττάκου ενώνεται ξανά και τα νέα είναι ευχάριστα, όχι μόνο για την υγεία του Μάνου, αλλά και για την αγαπημένη του σύζυγο. Η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι είναι έγκυος και όλα γεμίζουν με φως, στην γη της ελιάς.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: 3 Μανιάτες και 1 Αθηναίος γράφουν τον επίλογο

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα μένει έγκυος

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Νέες διαμάχες έρχονται

Όλοι πετούν στα σύννεφα. Η οικογένεια μεγαλώνει. Η Μαρίνα φοβάται πως, λόγω των προβλημάτων υγείας της, θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτική αυτή τη φορά. Το μωρό της πρέπει να γεννηθεί υγιές..

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Οι ηθοποιοί που θα αποχωρήσουν και δεν θα είναι στο Γ Κύκλο

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα μένει έγκυος

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Είναι αίμα μου-Σε σοκ ο Στάθης

Ο Μάνος στέκεται στο πλευρό της κάθε λεπτό. Ο Ισίδωρος πετάει στα σύννεφα. Η Αντιγόνη χαίρεται επίσης, διότι νομίζει πως έτσι θα καταφέρει να κλειδώσει στην αγκαλιά της την μικρή Αγγελική..

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Μαρίνα και Ισίδωρος σκοτώνονται

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα μένει έγκυος

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ακόμη ένας πέφτει νεκρός

Η Μαρίνα δεν ανακοινώνει σε πολλούς ότι είναι έγκυος, στην γη της ελιάς. Για αρχή, το κρατά για τον εαυτό της. Αυτό θα πληγώσει ανεπανόρθωτα την Μυρτάλη, η οποία και θα αντιληφθεί πως η κολλητή της την έχει ξεγράψει.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία προσπαθεί να σώσει τον Στάθη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close