Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού νέες διαμάχες έρχονται.

Σιγά που θα μας άφηνε να χαρούμε η Βάνα…

Με τον Μάνο εξαφανισμένο και τους απαγωγείς άφαντους, ο Ισίδωρος έχει πολλά στο μυαλό του στα νέα επεισόδια της «Γης της ελιάς». Όμως, ο αρχηγός της φαμίλιας των Βρεττάκων, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω του, δεν παύει ποτέ να σκέφτεται το συμφέρον της οικογενειακής περιουσίας.

Στόχος του είναι να αυξήσει την παραγωγή ελαιόλαδου με τη φίρμα της της οικογένειας για να ανταποκριθεί στη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση εκμεταλλευόμενος παράλληλα της δυνατότητες που του δίνει το υπερσύγχρονο ελαιουργείο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι ηθοποιοί που θα αποχωρήσουν και δεν θα είναι στο Γ’ Κύκλο

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Είναι αίμα μου-Σε σοκ ο Στάθης

Έτσι, όταν πληροφορείται ότι ο Δημοσθένης, μετά από την αποτυχία του να εκλεγεί δήμαρχος και τον θάνατο του Κίμωνα, αφήνει να εννοηθεί ότι τα κτήματά του είναι προς πώληση, το επιχειρηματικό ένστικτό του ξυπνάει.

Ο Ισίδωρος έβλεπε πάντα με καλό μάτι τα κτήματα του Δημοσθένη. Πόσο μάλλον τώρα, που τα κτήματα, που ήταν για χρόνια παρατημένα στην τύχη τους, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, χάρη στις καίριες επεμβάσεις του Στάθη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ακόμη ένας πέφτει νεκρός

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία προσπαθεί να σώσει τον Στάθη

Να θυμίσουμε εδώ ότι, ερχόμενος στην Αρεόπολη, ο Δημοσθένης ζήτησε από τον ξάδελφό του, ο οποίος βρέθηκε άνεργος μετά από τον χωρισμό του με την Αρετή να αποκαταστήσει τον ελαιώνα στην παλιά του «δόξα».

Για τον Ισίδωρο οι ελιές του Δημοσθένη είναι μια ευκαιρία την οποία δεν μπορεί να προσπεράσει. Έτσι, θα επικοινωνήσει με τον άσπονδο εχθρό και αντίπαλό του για τη δημαρχία για να υποβάλει προσφορά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κάνει πίσω στην απόφαση του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 135 , 136 , 137 , 138 , 139 , 140

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Δημοσθένη στην πρόταση που θα του κάνει ο Ισίδωρος και πως θα εξελιχθεί το θρίλερ της απαγωγής του Μάνου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close