Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Βασιλική πολεμούν την Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς  Στάθης και Βασιλική πολεμούν την Αρετή.

Αρετή ούτε ψύλλος στον κόρφο σου… Τώρα να δείτε τι έχει να γίνει θα πάρουν και θα δώσουν οι κατάρες…

Η Αρετή, μετά την ήπια στάση που κράτησε ο Στάθης στην πολύκροτη δίκη του Φίλιππου Στεφανέα, καθώς και την αποκάλυψη της ταυτότητας της ερωμένης του, αποφασίζει να λογαριαστεί μαζί του.

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Βασιλική πολεμούν την Αρετή

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 185 , 186 , 187

Συγκεκριμένα, του ζητάει διαζύγιο και διεκδικεί κάθε περιουσιακό στοιχείο που της ανήκει. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού mytv, η αρετή και ο Στέφανος με τις συμβουλές του δικηγόρου τους, σφίγγουν όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από το Στάθη, με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να τον αφήσουν άφραγκο και ταπεινωμένο.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Σοφία έρχεται και σπέρνει πανικό

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Βασιλική πολεμούν την Αρετή

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη έχει παιδί

Κάποια στιγμή, η Βασιλική μαθαίνει για όσα συμβαίνουν στην οικογένεια και μιλάει με τον πατέρα της. Σε μία συναισθηματική φόρτιση του λέει πως πρόκειται να σταθεί στο πλευρό του ό,τι αφορά το διαζύγιο και γι’ αυτό τον προτρέπει να συμμαχήσουν και να πολεμήσουν μαζί Αρετή και το Στέφανο.

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Βασιλική πολεμούν την Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία διαγράφει τον Αποστόλη

Όπως και γίνεται. Πατέρας και κόρη απευθύνονται στον Λυκούργο και ζητούν τις συμβουλές του, ενώ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να διεκδικήσει μερίδιο από όσα με τόσο κόπο μόχθησε να αποκτήσει. Την ίδια ώρα, η Αρετή αποφασίζει να πάρει πίσω από τη Βασιλική τις ρίζες που τους είχε δωρίσει, πιστεύοντας πως η κόρη της θα συμμαχήσει με τον Στάθη και θα τον ευνοήσει οικονομικά…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close