Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 34 , 35 , 36 , 37 , 38

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 34 , 35 , 36 , 37 , 38  :   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Μα τι ζητάω και εγώ Ιουλία και Στάθης να είναι μαζί…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 34  στις 30/10/2022

Επεισόδιο 34

Κυριακή

H  παλιά φλόγα ανάμεσα στο Στάθη και την Ιουλία σιγοκαίει ακόμα, την ώρα που o Κουράκος δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την έλξη που νιώθει για την Ευτυχία και προσπαθεί να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του με την Ιουλία. Η Μυρτάλη νιώθει αποξενωμένη από όλους και ζητά την συμπαράσταση του Χρήστου. Ωστόσο η συζήτηση τους καταλήγει σε έντονο καβγά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία καταρρέει με αυτά που έγραψε ο Ιάκωβος

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εμφανίζεται στο εγγόνι της και η Ντάρνα καλεί την αστυνομία

Ο Αλέξης πανταχού παρών, εμφανίζεται και την παρηγορεί. Από την άλλη, η Ισμήνη θα πείσει τον πατέρα της να της αποκαλύψει την αιτία του χωρισμού του με την Χάιδω. Ο Λυκούργος της τα ομολογεί όλα και εκείνη, συμμαχεί με το Φίλιππο και την Βασιλική για να τους τα ξαναβρούν.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 35  στις 31/10/2022

Επεισόδιο 35

Δευτέρα 

Ο Σωκράτης φλερτάρει την Αλκμήνη. Ο Κωνσταντίνος βρίσκει καινούργιο χώρο για το κλαμπ και ο Δημοσθένης του δίνει το πράσινο φως. Οι εντάσεις ανάμεσα στην Μυρτάλη και το Χρήστο αυξάνονται συνεχώς και το ζευγάρι περνάει μεγάλη κρίση. Η Μαργαρίτα δίνει αναφορά στο Δημοσθένη για τις εργασίες στον ελαιώνα της Αρετής και εκείνος δέχεται να πληρώσει για αυτές. Ταυτόχρονα ενημερώνει το Στάθη ότι θα κρατήσει τα χρήματα από τις εισπράξεις, γεγονός που τον κάνει έξαλλο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει συνεργασία με τους Βρεττάκους

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το δαχτυλίδι των Βρεττάκων στα χέρια του Μάνου

Ο Πότης, επισκέπτεται την Αθήνα και και τη συγκινεί με τα όσα της λέει. Η Μυρτάλη αποκαλύπτει στην Μαρίνα ότι έκανε πάλι έρωτα με τον Αλέξη και το τέλος της φιλίας των δύο γυναικών είναι πλέον δεδομένο. Η αστυνομία ανακαλύπτει ένα όπλο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει νέο στοιχείο στην δολοφονία του Δημήτρη Καπράλου.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 36  στις 1/11/2022

Επεισόδιο 36

Τρίτη

Ο  Σωκράτης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη και δε χάνει ευκαιρία να της δείξει το ενδιαφέρον του.  Η Αλκμήνη με τη σειρά της, προθυμοποιείται να τον ξενάγησει στη Μάνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Μυρτάλη και Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει συνεργασία με τους Βρεττάκους

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σοκ ο Κουράκος συλλαμβάνει το Φίλιππο

Παράλληλα ο Σωκράτης εντείνει τις προσπάθειες του να συνεργαστεί με τους Βρεττάκους  κι αυτή τη φορά ζητά από την Μαργαρίτα να μεσολαβήσει εκ μέρους του εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για το ελαιοτριβείο του Ιάκωβου.

Ο Φίλιππος μαλώνει με την Βασιλική και φεύγει απ’ το μπαρ όπου διασκέδαζαν αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε ένα τύπο που την παρακολουθεί. Για καλή της τύχη, ο Φίλιππος επιστρέφει στο μαγαζί και δέρνει τον τύπο που την έχει πλευρίσει, βάζοντας όμως σε ρίσκο την αναστολή του . Ο Χρήστος απογοητεύεται συνεχώς από την συμπεριφορά της Μυρτάλης ενώ εκείνη εμπλέκεται σε ένα ακόμα καβγά αυτή τη φορά με αποδέκτη Μαρίνα.

Ο Ισίδωρος δίνει το πρώτο επίσημο λόγο του ως υποψήφιος δήμαρχος και όλο το χωριό δίνει το παρόν. Η Αρετή, προσπαθεί να δει το εγγόνι της έστω κι από μακριά και η Ντάρνα  την βλέπει και καλει την αστυνομία, την ώρα που η Αθήνα δέχεται άλλη μία οργανωμένη επίθεση για τη ζωή της.

Τετάρτη 

Δεν θα προβληθεί το επεισόδιο

 

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το βίντεο από τις κάμερες φανερώνει την αλήθεια

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα πληρώσει την αμαρτία της η Ηρώ

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 37  στις 03/11/2022

Επεισόδιο 37

Πέμπτη 

Η επίθεση της Βαγγελιώς στην Αθήνα είχε ως αποτέλεσμα την μεταφορά της Αθήνας, την απομόνωση και την τιμωρία της με στέρηση του επισκεπτηρίου. Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει την Αντιγόνη και η επιμονή του δείχνει να την ενοχλεί.  Οι εξετάσεις της  Βασιλικής, απ’ το νοσοκομείο, δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Απαγορεύουν στην Αθηνά κάθε επαφή με τον έξω κόσμο

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουρακος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σχέση Βασιλικής &Φίλιππου είναι καταδικασμένη

Ο αστυνόμος Κουράκος υποψιάζεται ότι της έδωσαν το χάπι του βι@σμού. Ενα βίντεο από την κάμερα του μπαρ θα φανερώσει την αλήθεια. Ο Κουράκος κάνει μια κουβέντα με την Ηλεία που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια για να φτιάξουν τη σχέση και το γάμο τους… Ο Οριστικός χωρισμός τους είναι προ των πυλών όπως όλα δείχνουν…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 38, 39 , 40 , 41 , 42

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close