Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος-Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες και αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την ερωτική εξομολόγηση του Κουράκου στην Ευτυχία.

Άντε καιρός ήταν…

Ήδη από το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της Γης της Ελιάς είδαμε τον Κουράκο και την Ευτυχία να έρχονται πολύ κοντά. Οι δυο τους πέρασαν πολύ χρόνο μαζί, ωστόσο το μεταξύ τους σταμάτησε απότομα, όταν ο Γιώργης αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του με την Ιουλία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στη φυλακή

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 34 , 35 , 36 , 37 , 38

Η Ευτυχία, κατέρρευσε στην είδηση μιας και για πρώτη φορά μετά από χρόνια, είχε αρχίσει να τρέφει πραγματικά συναισθήματα για κάποιον που της φερόταν καλά και την πρόσεχε. Ειδικά μετά από όσα έγιναν με τον Ανέστη, σύμφωνα με το περιοδικό tv24, ο Κουράκος ήταν μία όαση για τη νεαρή κοπέλα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία καταρρέει με αυτά που έγραψε ο Ιάκωβος

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εμφανίζεται στο εγγόνι της και η Ντάρνα καλεί την αστυνομία

Η επανασύνδεση του Γιώργη με την Ιουλία δεν πάει όμως όσο καλά υπολόγιζαν οι δυο τους. Εκείνος σκέφτεται την Ευτυχία, ενώ εκείνη, παραδέχθηκε στον Στάθη πως δεν είναι πραγματικά ευτυχισμένη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει συνεργασία με τους Βρεττάκους

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης επιτίθεται στην Ευτυχία και την πνίγει

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το δαχτυλίδι των Βρεττάκων στα χέρια του Μάνου

Ο Κουράκος συναντάει την Ευτυχία και της παραδέχεται: «Ευτυχία, δεν μπορώ να σου κρυφτώ. Τρέφω συναισθήματα για σένα, αλλά ό,τι ζήσαμε, έστω κι αυτό το λίγο, πρέπει να τελειώσει», της ομολογεί και η Ευτυχία για άλλη μια φορά καταρρακώνεται.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close