Η-Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος-Δημοσθένης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως Ισίδωρος και Δημοσθένης έρχονται αντιμέτωποι.

Αυτοί οι δυο θα σφαχτούν να το δείτε…

Ο προεκλογικός αγώνας έχει ξεκινήσει. Ο Ισίδωρος είναι αποφασισμένος να ανέβει στον θρόνο του, για αυτό και αποφασίζει να βγάλει έναν λόγο στο καφενείο του Πότη, συγκεντρώνοντας όλους τους πρωταγωνιστές, στην γη της ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη απειλεί ανοιχτά τον Σωκράτη

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ερωτική εξομολόγηση του Κουράκου στην Ευτυχία

Δε θέλει με τίποτα να νικηθεί από τον Δημοσθένη και τα επικίνδυνα σχέδιά του να ανέβει στην εξουσία και να κατευθύνει τους κατοίκους της πόλης. Έτσι, αναλαμβάνει δράση και παλεύει να πάρει στο πλευρό του τους συμπολίτες του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στη φυλακή

H Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αγοράζει νέο ελαιοτριβείο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στη φυλακή

Ο Πότης τον υποστηρίζει. Μαζί διοργανώνουν μία εκδήλωση στο κέντρο της Αρεόπολης, όπου εκεί ο Ισίδωρος θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει για όλα τα έργα που θα κάνει, σε περίπτωση που ψηφιστεί.

Ξεκινάει την πολιτική του “προπαγάνδα”, καλώντας τον κόσμο γύρω του να τον ψηφίσει. Ο Ισίδωρος βγάζει έναν συγκινητικό λόγο, ο οποίος πείθει ορισμένους κατοίκους, στην γη της ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 34 , 35 , 36 , 37 , 38

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κάνει τη ζωή του Κωνσταντίνου κόλαση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία καταρρέει με αυτά που έγραψε ο Ιάκωβος

Βέβαια, άλλοι δεν έχουν σκοπό να σταθούν υπέρ των Βρεττάκων, σύμφωνα με το youfly, ειδικά μετά τη φυλάκιση της Αθηνάς. Ένας νέος πολιτικός πόλεμος έχει ξεκινήσει. Ποιος θα καταφέρει να φτάσει πρώτος στην κορυφή; Όλα κρέμονται από μία κλωστή..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close