Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι άκρως συγκινητικές καθώς η Ιουλία καταρρέει με αυτά που έγραψε ο Ιάκωβος.

Ιουλία μου έχεις τον Στάθη στο πλάι σου μην σκας…

Μια έκπληξη περιμένει την Ιουλία σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της «Γης της Ελιάς» καθώς ο Λυκούργος θα της παραδώσει ένα γράμμα από τον Ιάκωβο. Η Ιουλία αποφασίζει να διαβάσει το γράμμα μόνη της και μακριά απ’ όλους στο σπίτι του αδελφού της όπου και διαμένει τον τελευταίο καιρό. Καθισμένη στο αγαπημένο σημείο του Ιάκωβου αρχίζει να διαβάζει το γράμμα μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εμφανίζεται στο εγγόνι της και η Ντάρνα καλεί την αστυνομία

Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία καταρρέει με το γράμμα του Ιάκωβου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει συνεργασία με τους Βρεττάκους

Ο Ιάκωβος Βρεττάκος στην επιστολή του αυτή γράφει στην Ιουλία τα εξής: «Αγαπημένη μου Ιουλία, ξέρω πως τώρα θα μου έχεις θυμώσει για τον τρόπο που επέλεξα να φύγω και δεν σου έδωσα την ευκαιρία να είσαι πλάι μου. Όμως ήθελα να με θυμάσαι γελαστό και κοτσονάτο κι όχι μια σκιά του εαυτού μου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το δαχτυλίδι των Βρεττάκων στα χέρια του Μάνου

Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία καταρρέει με το γράμμα του Ιάκωβου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν είναι ερωτευμένη η Αντιγόνη Νεοφύτου μέσα από τη σειρά(Φωτογραφία)

Μη μου κρατάς κακία, σε παρακαλώ. Δύο συμβουλές έχω για σένα: Να μην συμβιβαστείς ποτέ με λιγότερα από αυτά που αξίζεις, ειδικά στον έρωτα. Και το δεύτερο αφορά στη Μυρτάλη, την μεγάλη μας αδυναμία. Της  γράφει ο Ιάκωβος σύμφωνα με το youfly.com

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Μυρτάλη και Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς : Η Ιουλία καταρρέει με το γράμμα του Ιάκωβου

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σοκ ο Κουράκος συλλαμβάνει το Φίλιππο

Αν θες τη γνώμη μου, μην της δώσεις την ευκαιρία να γίνει ακόμα πιο δυνατή οικονομικά γιατί πολύ φοβάμαι ότι δεν ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει την δύναμη της ακόμα. Καλή τύχη με το ίδρυμα, σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Σε αγαπάω πολύ Ιουλία μου. Ιάκωβος».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close