Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως τα παιδιά του Δημοσθένη εισβάλλουν στη σειρά.

ΩΠΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩΩΩ

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (9/11) ο Κούλλης Νικολάου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς και αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην είσοδο των δύο παιδιών του «Δημοσθένη» στη σειρά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Φονικό στο σπίτι της Αθήνας;

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Σωκράτης πιάνονται στα χέρια

Η αποκάλυψη του Κούλλη Νικολάου για τους νέους χαρακτήρες στη Γη της Ελιάς

«Είμαστε στη σεναριακή φάση όπου μπαίνουν στη σειρά τα δύο παιδιά του Δημοσθένη. Θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία παραδίδεται στον Κουράκο με κάθε κόστος

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν την Αθηνά στο σπίτι της;

Πρώτα μπαίνει η κόρη, η Ειρήνη, η οποία δεν έχει τελειώσει το σχολείο, χάνει συνεχώς τάξεις και ο Δημοσθένης με την Ασπασία, διαδίδουν διαρκώς ότι είναι στο Πανεπιστήμιο στον Πειραιά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βάζει τέλος στην ζωή της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχονται πολλές εξελίξεις με Χάιδω και Λυκούργο

Στη συνέχεια θα μπει ο γιός και εκεί θα γίνει χαμός. Τα παιδιά είναι η αχίλλειος πτέρνα του Δημοσθένη και αυτό το ξέρει τόσο η γυναίκα του όσο και οι εχθροί του», είπε αρχικά ο Κούλλης Νικολάου για τους νέους χαρακτήρες που θα μπουν στη σειρά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close