Η-Γη-της-Ελιάς-Αθήνας

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το φονικό στο σπίτι της Αθήνας.

Αφήστε την Αθηνά ήσυχη ρε τομάρια…

Η Αθήνα μετά την αποφυλάκιση της επιστρέφει στο σπίτι και το μόνο που θέλει είναι να ξεχάσει όσα βίωσε στη φυλακή το τελευταίο διάστημα και να σταθεί ξανά στα πόδια της. Σε αυτή την προσπάθεια έχει δίπλα της τις δύο γυναίκες που ποτέ δεν της γύρισαν την πλάτη, τη Χάιδω και τη Μαργαρίτα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Σωκράτης πιάνονται στα χέρια

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία παραδίδεται στον Κουράκο με κάθε κόστος

Μόνο που εκείνες άθελά τους μπλέκουν την Αθήνα σε μία νέα περιπέτεια. Όλα αρχίζουν όταν η Χάιδω και η Μαργαρίτα γίνονται μάρτυρες ενός σοβαρού περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας και προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία να καταγγέλλει τον άντρα της τον Παναγιώτη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν την Αθηνά στο σπίτι της;

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βάζει τέλος στην ζωή της

Εκείνη, ύστερα από μία έκρηξη βίας του συζύγου της κάνει αίτηση διαζυγίου και βρίσκει αμέσως καταφύγιο στο σπίτι των δύο γυναικών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Χάιδω και η Μαργαρίτα προτείνουν στην Αθήνα να φιλοξενήσει προσωρινά την Ολυμπία στο σπίτι της, όπου υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχονται πολλές εξελίξεις με Χάιδω και Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγριος ξυλοδαρμός της Χάιδως

Eκείνη φυσικά δέχεται με μεγάλη χαρά για να έχει και παρέα. Tην επόμενη μέρα, όμως, ο Παναγιώτης δεν μπορεί να δεχτεί την φυγή της γυναίκας του. Aρπάζει ένα όπλο και καταφέρνει να μπει κρυφά στο σπίτι της Αθηνάς αιφνιδιάζοντάς την ίδια την Χάιδω και την Μαργαρίτα.

Ο άντρας εξαγριωμένος απειλεί με το όπλο τις τρεις γυναίκες. Εκείνες τρέμουν και του ζητούν να ηρεμήσει και να κατεβάσει το όπλο μην τυχόν και γίνει κάποιο ατύχημα, αλλά μάταια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί η Μυρτάλη με την Ισμήνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αναλαμβάνει την προστασία της Αθηνάς μέσα στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο η ζωή του Ισίδωρου

Ο Παναγιώτης πηγαίνει στο δωμάτιο της Ολυμπίας, όπου αποπειράται να την βιάσει και να την σκοτώσει, αλλά η Αθηνά, η Χάιδω και η Μαργαρίτα καταφέρουν και ειδοποιούν την αστυνομία.

Ο Κουράκος και η ομάδα του σπεύδουν στο σημείο. Μάλιστα, τη στιγμή που φτάνουν ακούγονται πυροβολισμοί και με προσοχή κάνουν έφοδο στο σπίτι για να συλλάβουν τον επικίνδυνο άντρα πριν θρηνήσουν κάποιο θύμα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close