Η Γη της Ελιάς-Μάνος-Σωκράτης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού Μάνος και Σωκράτης πιάνονται στα χέρια. 

Δεν τον αδικούμε τον Μάνο. Έχει δεθεί με την Αγγελική και ήρθε από το πουθενά ο Σωκράτης να του την πάρει! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε Βάνα!

Ο Σωκράτης από τότε που ανακάλυψε κάποια ψέματα της Αντιγόνης σε συνδυασμό με το ότι Αγγελική είναι υιοθετημένη είναι αποφασισμένος να μάθει αν είναι κόρη του η μικρή Αγγελική. Γι’ αυτό το λόγο της κάνει κρυφά τεστ DNA ενώ η Αντιγόνη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στην Μαρίνα, στον Μάνο και στον Ισίδωρο και εκείνοι ταράζονται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία παραδίδεται στον Κουράκο με κάθε κόστος

Η Γη της Ελιάς-Σωκράτης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν την Αθηνά στο σπίτι της;

Σύντομα όμως σύμφωνα με τις εξελίξεις που εξασφάλισε το περιοδικό my TV ο Σωκράτης ζητά βοήθεια από ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για τη Φανή και την Αντιγόνη. Ακόμα παίρνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA που επιβεβαιώνουν την υποψία του.

Χωρίς να χάνεις χρόνο ο Σωκράτης ενημερώνει τους Βρεττάκους για το ότι η Αγγελική είναι κόρη του και ότι πρόκειται να κινήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες για να την διεκδικήσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βάζει τέλος στην ζωή της

Η Γη της Ελιάς-Σωκράτης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έρχονται πολλές εξελίξεις με Χάιδω και Λυκούργο

Εκείνοι φοβούνται πως θα χάσουν τη μικρή και κάποια στιγμή ο Σωκράτης έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του Μανού για την κηδεμονία της Αγγελικής και πιάνονται στα χέρια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Άγριος ξυλοδαρμός της Χάιδως

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί η Μυρτάλη με την Ισμήνη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close