Η-Γη-της-Ελιάς-Ευτυχία-Κουράκος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ευτυχία παραδίδεται στον Κουράκο με κάθε κόστος.

Αχ και ταιρίαζουννν 😍😍

Ο γάμος της Ιουλίας με τον Γιώργη στη Γη της Ελιάς, δείχνει να μη στεριώνει. Το ζευγάρι μέρα με την ημέρα απομακρύνεται συναισθηματικά και η κοινή ζωή τους μέσα στο σπίτι είναι απλά συμβατική.

Αντίθετα, τόσο ο Γιώργης όσο και η Ευτυχία αισθάνονται απίστευτα ερωτευμένοι, ενώ η Ευτυχία αποφασίζει να μην κρύψει ποτέ και τίποτα από τον άντρα που αγαπάει, με όποιο κόστος…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν την Αθηνά στο σπίτι της;

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βάζει τέλος στην ζωή της

Ο Γιώργης και η Ιουλία κάνουν ακόμα μια κουβέντα για παιδί, παρότι η σχέση τους έχει ουσιαστικά διαλυθεί. Έτσι η Ιουλία αρνείται για μια ακόμη φορά να προχωρήσει σε εξωσωματική και ο Γιώργης έρχεται σε πολύ δύσκολη και αμήχανη θέση.

Ο Κουράκος, παρότι δεν είναι σίγουρος αν τελικά θέλει ένα παιδί από την Ιουλία, εκνευρίζεται με την απόφαση της γυναίκας του να μην προχωρήσει σε εξωσωματική.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχονται πολλές εξελίξεις με Χάιδω και Λυκούργο

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγριος ξυλοδαρμός της Χάιδως

Ωστόσο ο πόθος του για την Ευτυχία γιγαντώνεται. Δεν υπάρχει στιγμή που να μην τη σκέφτεται και να που να μη χτυπάει η καρδιά του γι’ αυτήν. Το ίδιο όμως αισθάνεται και η Ευτυχία, η οποία όμως έχει και κάτι ακόμα να τη βασανίζει. Μάλιστα σύντομα θα ακούσουμε και το πρώτο τραγούδι για τον έρωτα του νέου αυτού ζευγαριού.

Αυτό που σκέφτεται η κοπέλα είναι ότι δεν μπορεί να λέει ψέματα στον άνθρωπο που αγαπάει, δεν μπορεί να του κρύβει κάτι τόσο συγκλονιστικό, όπως είναι το γεγονός ότι έχει κάνει φόνο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί η Μυρτάλη με την Ισμήνη

H Γη της ελιάς : Η Ιουλία σκοτώνεται με την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο η ζωή του Ισίδωρου

Έτσι η Ευτυχία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Κουράκο ότι σκότωσε τον Ανέστη και το λέει στην Άννα: «Δεν με νοιάζει, δεν μπορώ άλλο να το κρατάω μέσα μου και ειδικά όταν έχω έρθει τόσο κοντά με τον αστυνόμο. Το έχω αποφασίσει και θα του μιλήσω.

Θα του πω όλη την αλήθεια. Μόνο έτσι θα ησυχάσω», της λέει. Η Αννα από την άλλη προσπαθεί να τη συγκρατήσει: «Μη λες βλακείες. Τίποτα δεν θα πεις. Πάει αυτό, έχει περάσει. Ο φάκελος έκλεισε και κανένας πλέον δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αυτό το θέμα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θα βάλει άτομα για να απειλήσουν την ζωή της Ισμήνης

Η Γη της Ελιάς: Οι τύψεις βασανίζουν την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα έρθει αντιμέτωπη με μία ανατρεπτική ομολογία

Κοίτα να το θάψεις κι εσύ βαθιά μέσα σου και μην κάνεις καμιά κουταμάρα», της τονίζει. Ωστόσο η Ευτυχία είναι αποφασισμένη να παραδοθεί στον αστυνόμο για τον φόνο του Ανέστη, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, παρά την προσπάθεια της Άννας να τη μεταπείσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close