Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Μυρτάλη βάζει τέλος στην ζωή της.

Τι λες τώρα… Αυτό και αν δεν το περίμενα…

Κι όμως, η Μυρτάλη θα φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή που η ίδια έχει δημιουργήσει άθελά της, στην γη της ελιάς.

Η νεαρή πρωταγωνίστρια δε θα αργήσει να αντιληφθεί πως κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, πως η συμπεριφορά της μόνο κακό κάνει στην ίδια, αλλά και στους ανθρώπους γύρω της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχονται πολλές εξελίξεις με Χάιδω και Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη οδηγείται στην τρέλα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγριος ξυλοδαρμός της Χάιδως

Όλα θα ξεκινήσουν από τον χωρισμό της με τον Χρήστο. Μόλις εκείνος της κλείσει την πόρτα, όλα θα αλλάξουν στη ζωή της. Ο Αλέξης θα επιμείνει στο να ανακοινώσουν τη σχέση τους, όμως η Μυρτάλη δε θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της πλάι του.

Όλοι της κλείνουν την πόρτα. Η οικογένειά της καταφέρνει να της τα πάρει όλα, με αποτέλεσμα να μένει χωρίς περιουσιακά στοιχεία στα χέρια της. Ακόμη και η Μαρίνα αρνείται να γυρίσει κοντά της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί η Μυρτάλη με την Ισμήνη

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο η ζωή του Ισίδωρου

Είναι αποκλεισμένη από παντού και δέχεται τις σφαίρες τους.. Μη μπορώντας να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση, η Μυρτάλη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, στην γη της ελιάς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θα βάλει άτομα για να απειλήσουν την ζωή της Ισμήνης

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα έρθει αντιμέτωπη με μία ανατρεπτική ομολογία

Τα τελευταία Spoilers θέλουν την ηρωίδα να προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της, με τον χειρότερο τρόπο. Φυσικά, για καλή της τύχη, σύμφωνα με το youfly, θα σωθεί την τελευταία στιγμή και θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θα δεχτεί δολοφονική επίθεση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στην επιφάνεια τα προβλήματα υγείας του Λυκούργου

Ποιος θα την βοηθήσει σε αυτό το βήμα; Θα καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης της και να γίνει ξανά αυτό που ήταν στην αρχή της σειράς; Η γλυκιά και συμπονετική Μυρτάλη επιστρέφει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close