Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε σκοτωμό με Ιουλία και Στάθη.

Εκεί που πήγαν να ηρεμήσουν λίγο…

Οι καβγάδες μεταξύ του Στάθη και της Ιουλίας έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο και πάντα το μεγάλο τους πρόβλημα είναι τα οικονομικά και οι δύο δουλειές που κάνει ο Στάθης για να τα καταφέρει: «Αμα θες να πας να βρεις έναν της δικής σου οικονομικής επιφάνειας και να βολτάρετε όλη μέρα», της έχει πει.

Στο μεταξύ ο Στάθης συνεχίζει να εργάζεται στους δύο ελαιώνες, μέχρι που κάποια στιγμή τον συναντάει η Ασπασία, η οποία τον βλέπει κατάκοπο από τη δουλειά και, πάνω σε μια κρίση ειλικρίνειας, του αποκαλύπτει την αλήθεια ότι η Ιουλία αγόρασε τα κτήματα του Δημοσθένη και ο Στάθης μόλις το μαθαίνει γίνεται έξαλλος:

«Είσαι σίγουρη ξαδέλφη γι’ αυτό που λες;», τη ρωτάει και ήδη του έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Η Ασπασία αμέσως το μετανιώνει και καταλαβαίνει ότι έχει κάνει μια μεγάλη απερισκεψία, προσπαθεί να τα μπαλώσει, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται πιστευτή: «Εντάξει, άστο, κατάλαβα», της λέει ο Στάθης και πηγαίνει κατευθείαν στην Ιουλία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης δέχεται δολοφονική επίθεση

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη Της Ελιάς: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν

Ο Στάθης γυρίζει στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση και απαιτεί εξηγήσεις: «Λέγε γιατί το έκανες αυτό. Πήγες και αγόρασες εσύ τον ελαιώνα του Δημοσθένη για να έχω δουλειά. Ποιος σου ζήτησε να κάνεις κάτι τέτοιο; Νόμιζα ότι τόσα χρόνια με ήξερες καλά, με είχες μετρήσει τι άνθρωπος είμαι», της φωνάζει.

Η Ιουλία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και προσπαθεί να δικαιολογηθεί: «Επειδή ακριβώς σε ξέρω και ήξερα επίσης ότι δεν θα το δεχόσουν, γι’ αυτό το έκανα. Δεν ήθελα να υποφέρεις γιατί σ’ αγαπώ», του λέει, όμως ο Στάθης θεωρεί πως η πράξη της θα επιβεβαιώσει τον Ισίδωρο:

«Ωραία και επειδή με αγαπάς, με εκθέτεις στα μάτια όλων και κυρίως του αδελφού σου, που με αποκαλεί προικοθήρα. Μια χαρά φρόντισες να τον επιβεβαιώσεις», της απαντάει και το ζευγάρι μαλώνει άγρια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πληροφορίες για το φινάλε της σειράς

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κούλης Σπανέας απειλεί την Αθηνά

Ο Στάθης φεύγει από το σπίτι αποφασισμένος να χωρίσουν, ενώ η Ασπασία νιώθει τύψεις για τον χωρισμό τους με την Ιουλία και ξεκινά «εκστρατεία» για να τους τα ξαναφτιάξει. Εν τω μεταξύ, ο Στάθης μαθαίνει για το σπίτι που νοικιάζει η Θεοδώρα και δείχνει ενδιαφέρον, καθώς δεν έχει πλέον πού να μείνει.

Την ίδια στιγμή η Αρετή μαθαίνει πως ο Στάθης χώρισε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας: «Καλά να πάθει. Αμ το ήξερα εγώ ότι δεν πρόκειται να στεριώσει μ’ αυτό το ξυλάγγουρο. Ηθελα να ήξερα τι της βρήκε», λέει και αμέσως αρχίζει να σκέφτεται τρόπους για να τα ξαναβρεί μαζί του.

Την ίδια στιγμή η Ιουλία πεισμώνει από την εμμονή του Στάθη που δεν βάζει νερό στο κρασί του και λέει στη Μαρίνα: «Αλήθεια, έχω απογοητευτεί από τον Στάθη, καλύτερα να χωρίσαμε και πλέον αυτό θέλω να είναι οριστικό».

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται η χαμένη αδερφή της Ασπασίας

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης καίει την καρδιά μιας γυναίκας

Στο μεταξύ ο Μάνος και ο Δημοσθένης προσπαθούν να πείσουν τον Στάθη να αναθεωρήσει τον χωρισμό του με την Ιουλία, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος: «Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο και σας παρακαλώ τέρμα εδώ η κουβέντα», τους ξεκαθαρίζει.

Λίγο αργότερα, μετά από συνεννόηση με τη Μαργαρίτα, ο Στάθης νοικιάζει το σπίτι της Θεοδώρας, ενώ ο Ισίδωρος αλλάζει την άποψή του για τον Στάθη και τονίζει στην Ιουλία πως έπραξε λανθασμένα:

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη διώχνει τον Κωνσταντίνο μόλις τον βλέπει χωρίς να ξέρει

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης κυνικά και με περηφάνια παραδέχεται τους φόνους του

«Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό. Οπως φάνηκε, ο Στάθης είναι ένας έντιμος και υπερήφανος άντρας κι εσύ τον πρόσβαλες», της επισημαίνει. Εκείνη, όμως, δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close