Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Μυρτάλη πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον Αλέξη.

Μα τι κάθαρμα αυτός ο Αλέξης…μας έχει ανάψει τα λαμπάκια λέμε!

Η Μυρτάλη ύστερα απ’ όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή της το τελευταίο διάστημα έχει πάρει την απόφαση να φύγει μακριά από όλους και ειδικά από τον Αλέξη.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς σύμφωνα με το περιοδικό my TV η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μείνει στη Μάνη όμως εκείνη είναι ανένδοτη και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ελβετία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται η χαμένη αδερφή της Ασπασίας

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης καίει την καρδιά μιας γυναίκας

Μάλιστα ύστερα από διάφορες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις η κοπέλα πουλάει τις μετοχές της στον Μάνο και στον Ισίδωρο και εκείνοι με τη σειρά τους, ενημερώνουν την Αθηνά η οποία σκοπεύει να αγοράσει κρυφά το 10% από αυτές.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης δέχεται δολοφονική επίθεση

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη Της Ελιάς: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν

Από την άλλη ο Αλέξης αντιλαμβάνεται ότι η συμπεριφορά της συντρόφου του το τελευταίο διάστημα είναι παράξενη και εξοργίζεται όταν ανακαλύπτει ότι κάνει κινήσεις πίσω απ’ την πλάτη του. Μάλιστα πάνω σε ένα καυγά του ζευγαριού η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και ο Αλέξης χτυπάει για πρώτη φορά την Μυρτάλη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πληροφορίες για το φινάλε της σειράς

Η Γη της Ελιάς-Ορέστης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κούλης Σπανέας απειλεί την Αθηνά

Η κοπέλα μετά τον ξυλοδαρμό της είναι σοκαρισμένη και φοβισμένη ενώ ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται ότι η ζωή της βρίσκεται πλέον σε μεγάλο κίνδυνο. Παρά τον τρόμο που νιώθει όχι μόνο δεν εγκαταλείπει το σχέδιο της αλλά επισπεύδει τις διαδικασίες για τη μετακόμιση της στην Ελβετία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close