Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης-Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημοσθένης ερωτεύεται την Αθηνά.

Ρε τι γίνεται;;

Ο ποιο κακός της σειράς ερωτευμένος και μάλιστα με την Αθηνά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον Δημοσθένη να φλερτάρει την Αθηνά. Θα πείτε πως ρε παιδί μου πίσω από τα κάγκελα που βρίσκεται. Έχει τον τρόπο του ο ερωτοχτυπημένος Δημοσθένης. Τι στο καλό αρχηγός της μαφίας είναι…

Είναι μια πραγματικότητα πως ο δολοφόνος του Δημήτρη, ήταν ο Δημοσθένης. Γνωστό σε όσους μας παρακολουθούν και το είχαμε δώσει από το καλοκαίρι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία θα κάνει την ανατροπή με τον Δημοσθένη

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης έρχεται αντιμέτωπος με Μάνο και Μαρίνα

Αφού λοιπόν ο Δημοσθένης “καθάρισε” τον Δημήτρη η Αθηνά στάθηκε άτυχη και πέρασε από το σπίτι του Δημήτρη, και έδεσε το γλυκό. Την “τύλιξαν” σε μια κόλα χαρτί και να σου τώρα να δίνει μάχη για την ελευθερία της στο δικαστήριο, αλλά και για την ζωή της μες την φυλακή.

Ακόμα και οι ποιο σκληροί τύποι και οι άνθρωποι του υποκόσμου έχουν αισθήματα, έστω και αν τα έχουν καλά κρυμμένα. Το ηθικό της Αθηνάς πέφτει συνεχώς, καθώς ορισμένες συγκρατούμενες δεν την γουστάρουν και της κάνουν τη ζωή στη φυλακή μαρτύριο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ξεκινούν τα προβλήματα στον γάμο τους

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα σωθεί το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Οι εντάσεις στη φυλακή συνεχίζονται και μια κρατούμενη να μαχαιρώνει την Αθηνά. Ο Γολγοθάς της μοιάζει δίχως τέλος με την ίδια να δίνει ακόμη μια φορά μάχη για τη ζωή της.

Μοιάζει εντελώς μόνη και έχει παραδοθεί στην μοίρα της. Αλλά θα έχουμε μια θετική εξέλιξη και μάλιστα ευχάριστη για την ΑΘηνά. Θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πάθος έχει σβήσει για πάντα

Η Γη της Ελιάς: Υπεράνω υποψίας ο Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου σε θανάσιμο κίνδυνο-Το σκοτώνουν;

Ο Δημοσθένης που ελέγχει την παρανομία, φυσικά έχει στον έλεγχο τους τις φυλακές. Θα αναλάβει αυτός την προστασία της στην φυλακή… Θα έχει πλέον πολλά μάτια πάνω της όλο το 24ωρο και η εντολή του Δημοσθένη είναι να μην της πειράξουν ούτε τρίχα από τα μαλλιά της.

Η Αθηνά κατηγορήθηκε για τη δολοφονία και ο Δημοσθένης ένιωσε… τύψεις, στην γη της ελιάς! Έτσι, έβαλε τα μεγάλα του μέσα, με σκοπό να κάνει την Αθηνά να πέσει στα μαλακά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Συμμαχία Αντιγόνης- Σωκράτη για να πάρουν την Αγγελική από τη Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς: Υπεράνω υποψίας ο Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Συμμαχία Αντιγόνης- Σωκράτη για να πάρουν την Αγγελική από τη Μαρίνα

Ποιος είναι ο λόγος που της δίνει τόση σημασία; Ο λόγος είναι σοβαρός και πολύ ανατρεπτικός. Πονάει το δοντάκι του Δημοσθένη και ψάχνει την γιατρειά του στην αγκαλιά της Αθηνάς.

Ο Δημοσθένης έχει αισθήματα για την Αθηνά και θα προσπαθήσει να την βγάλει έξω. Μπορεί οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της να μεγαλώνουν, αλλά ξέρει αυτός με τον τρόπο του πως να καθοδηγήσει την υπεράσπιση και να βρεθούν τα στοιχεία που χρειάζονται για να βγει εκτός.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης κάνει έρωτα με την Αναστασία στα χωράφια

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται στη Μάνη ο πρώην άντρας της Αθηνάς για να την βοηθήσει

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία είσαι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο

Η Αθηνά θα βγει με την βοήθεια της Μαργαρίτας κατά κύριο λόγο και του Λυκούργου, αλλά και με κάποια στοιχεία που θα βρουν…. Δημοσθένης και Αθηνά. Το έχει η μοίρα της να βρίσκονται στο δρόμο της μαφιόζοι. Μόνο που αυτή την φορά είναι ο αρχηγός και τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ο Δημοσθένης θέλει πάντα να κερδίζει αυτό που θέλει. Και την Αθηνά την θέλει πολύ… Για να πετύχει τους σκοπούς του……..

Η Γη της Ελιάς : Δείτε τα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 3/10/22  έως 9/10/2022 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 15  στις 03/10/2022

Επεισόδιο 15 β

Δευτέρα 

Η Ασπασία σε συνεργασία με την Αρετή θα καταφέρει να ρίξει ένα μαντζούνι στο φαγητό της Βασιλικής, ελπίζοντας σε ένα θαύμα, να την χωρίσουν από τον Φίλιππο.

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-Μωρό

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά κρίνεται ένοχη στο δικαστήριο

Η Αθήνα επιστρέφει στις φυλακές όπου παρά τον τραυματισμό της το κλίμα παραμένει εχθρικό. Ο Πότης συστήνει τον Στάθη στη Ράινα, αλλά για κακή τους τύχη η Εύα τους βλέπει και ζηλεύει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 16  στις 4/10/2022

Επεισόδιο 16

Τρίτη 

Η δίκη αρχίζει ξανά και η Αθηνά απολογείται σε δικαστες και ενόρκους Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και υποπτεύεται οτι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Ο Χρήστος ρώτα την Μυρτάλη για την σχέση της με τον Αλέξη και εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι δε συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Η Βασιλική παθαίνει δηλητηρίαση από φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία και η Αρετή γίνεται έξαλλη με τη Χρυσούλα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Κουράκος τα ξαναβρίσκουν και η Ευτυχία λυσσάει

Ο Θανάσης δίνει ψεύτικες ερωτικές υποσχέσεις στην Αναστασία και την Αρετή ενώ διατηρεί ερωτική σχέση και με μία γυναίκα από την Αθήνα. Οι φρουροί της φυλακής μπαίνουν στο κελί της Αθηνάς και βρίσκουν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω απ’ το στρώμα της. Αργότερα η διευθύντρια της φυλακής την ενημερώνει ότι θα τιμωρηθεί γι’ αυτό ενώ η Αθηνά ορκίζεται πως δεν έχει ιδέα ποιος το έβαλε εκεί.

Οι εντάσεις ανάμεσα στην Εύα και τον Στάθη συνεχίζονται. Η δίκη αρχίζει ξανά και η Αθηνά απολογείται μπροστά σε δικαστές και ενόρκους, προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητά της.

Η-Γη-της-Ελιάς-Εύα-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η κατάθεση της Μαρίας συγκινεί και τον πιο αλύγιστο

Η Ιουλία κάνει ιππασία και ο Στάθης την παρατηρεί από απόσταση, αναπολώντας το παρελθόν τους. Η Αντιγόνη πηγαίνει από το σπίτι του Ισίδωρου και βρίσκει τον Μάνο με τη Μαρίνα και την Αγγελική σε όμορφες οικογενειακές στιγμές μέσα στην πισίνα, οι οποίες την πληγώνουν, και ξεσπά σε κλάματα. Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 17  στις 5/10/2022

Επεισόδιο 17

Τετάρτη 

Η ζήλεια της Αντιγόνης ως προς τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική, προβληματίζει και στενοχωρεί τον Ισίδωρο. Η Ιουλία συζητά με τον Γιώργη για το μέλλον του γάμου τους έχοντας στο μυαλό της διαρκώς τον Στάθη, όπως όλα δείχνουν οι δύο πρώην είναι έτοιμοι να γίνουν ξανά ζευγάρι μιας και η φλόγα της αγάπης τους δεν έσβησε ποτέ..

Παράλληλα, η Μυρτάλη εκμυστηρεύεται στη Μαρίνα πως είδε τον Κουράκο να μιλά με την Ευτυχία. Η Αλκμήνη επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι και ανακαλύπτει κάτι για τη Ράινα που την ξαφνιάζει.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα στέλνει τον Στάθη στα τσακίδια

Ο Λυκούργος και η Αθηνά περνούν ώρες αγωνίας, καθώς η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει. Οι αγορεύσεις του Εισαγγελέα και της Πολιτικής Αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται.

Από την άλλη η Αλκμήνη επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι και ανακαλύπτει κάτι για την Ράινά που θα ξαφνιάσει τον Λυκούργο. Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη με την Ευτυχία να μιλάνε και υποπτεύεται πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Αμέσως πηγαίνει στην Μαρίνα και της το λέει πως ο Κουράκος μιλούσε με την Ευτυχία.

Ο Λυκούργος και η Αθηνά περνούν ώρες αγωνίας καθώς η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει. Οι αγορεύσεις του εισαγγελέα και τις πολιτικής αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 18  στις 6/10/2022

Επεισόδιο 18

Πέμπτη 

Ο Κουράκος διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να ξανά μιλήσουν. Η Άννα σκέφτεται να προχωρήσει στη συγκατοίκηση με το Λεωνίδα αλλά ο Αποστολης αρνείται να δεχτεί το Λεωνίδα στο σπίτι τους . Η φίλη της Στέλλας η Κατερίνα, εμφανίζεται στη Μάνη αλλά τα νέα που μοιράζεται με την Χάιδω δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κλείνει πολλούς αθώους στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αισχρός Εκβιασμός της Βασιλικής και του Φίλιππου

Ο Μάνος ανακοινώνει στην Μαργαρίτα πως θα την προσλάβει δίνοντας έτσι μια οικονομική ανάσα. Η Αλκμήνη βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Κωσταντίνο και την Ισμήνη .Η Εύα αναλαμβάνει μία νέα οικοδομή και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής θα βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 19  στις 7/10/2022

Επεισόδιο 19

Παρασκευή 

Η Αλκμήνη εξηγεί στον Κωσταντίνο το σχέδιο που έχει καταστρώσει πίσω από τις από την πλάτη της Ισμήνης εκείνος όμως είναι επιφυλακτικός, γιατί ξέρει ότι παίζει με τη φωτιά και φοβάται μήπως αυτή η κίνηση του φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική νιώθει τον Μάνο σαν πατέρα της;

Η Χάιδω προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για μια σοβαρή επέμβαση που χρειάζεται να κάνει η Κατερίνα στην Ιαπωνία. Η Ιουλία ρώτα τον Γιώργη αν είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα..

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 20  στις 8/10/2022

Επεισόδιο 20

Σάββατο 

Η Χάιδω υπόσχεται να βοηθήσει την Κατερίνα την φίλη της αδικοχαμένης κόρης της προκειμένου να προχωρήσει στην πολυδάπανη επέμβαση που πρέπει να κάνει ,χωρίς να φαντάζεται ότι έχει πέσει θύμα απάτης από την αδίστακτη κοπέλα.

Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή της κρίσης έφτασε για την Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η συγκινητική κατάθεση της Μαργαρίτας υπέρ της Αθηνάς

Ανυποψίαστη κάνει έρανο και προσεγγίζει συντοπίτες της προκειμένου να μαζέψει ένα σημαντικό ποσό. Πρώτη και καλύτερη Ασπασία πείθει το Δημοσθένη να δωρίσει 5000 € για τη θεραπεία. Η Κατερίνα από την άλλη συνεχίζει τον άσωτο βίο της και σε μια νυχτερινή της έξοδο γνωρίζει τον Άρη και κάνει έρωτα μαζί του.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 21  στις 9/10/2022

Επεισόδιο 21

Κυριακή 

Ο Χρήστος είναι ακόμα απών στην σχέση του με την Μυρτάλη ενώ ο Αλέξης συνεχίζει να της δείχνει όλο και περισσότερο ότι την λατρεύει. Η Βασιλική εκφράζει μια κρυφή της επιθυμίας στον Φίλιππο και ζητά την γνώμη του. Την ίδια στιγμή η Άννα ανακοινώνει στον Αποστόλη ότι θα νοικιάσει σπίτι για να μείνει μαζί με τον Λεωνίδα. Η Αλκμήνη φλερτάρει με τον Κωσταντίνο και η Ισμήνη δείχνει να ζηλεύει. Ο Θανάσης ξεπερνά τα όρια και προσπαθεί να κάνει έρωτα με την Αναστασία σε ένα χωράφι.

Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης θέλει να φάει την περιουσία της Αρετής

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26

Στο μεταξύ η οικογένεια Βρεττάκου αποφασίζει να πουλήσει το πατρικό σπίτι και η Αναστασία καταρρακώνεται. Τα συναισθήματά της Ευτυχίας για τον Γιώργη όλο και δυναμώνουν, ύστερα από όσα έζησε νιώθει ότι βρήκε έναν άντρα που μπορεί να εμπιστευτεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close