Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή μαθαίνει για Στάθη και Ευα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς η Χρυσούλα θα δει ένα όνειρο το οποίο καίει την Αρετή.

Aμάν αμάν που λέει και το τραγούδι… Και άλλο που δεν θέλει η Αρετή να αρχίσει…Άσε δεν μιλάω άλλο!

Η Χρυσούλα κατάφερε να προβληματίσει για ακόμη μια φορά την Αρετή, στην γη της ελιάς. Λίγες μέρες πριν τη δίκη, όλοι βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση. Η Αρετή τρέμει στην ιδέα πως δε θα καταφέρει να συγκρατήσει την ψυχραιμία της στο δικαστήριο, την ίδια στιγμή που ο Στέφανος και ο Στάθης προετοιμάζουν τις καταθέσεις τους, υπό τις οδηγίες του Λυκούργου.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης ακυρώνει την Έυα

Εκτός από το παιδί της, η Αρετή σκέφτεται και τον σύζυγό της. Ο Στέφανος βγαίνει με μία άλλη γυναίκα, με πολλούς στη Μάνη να σχολιάζουν το νέο ειδύλλιο. Η ίδια θέλει να ανοίξει η γη να την καταπιεί, αισθάνεται άβολα και δε ξέρει ποια στάση να κρατήσει απέναντί του…

Λάδι στην φωτιά θα ρίξει και η Χρυσούλα στην γη της ελιάς, η οποία θα “κουρδίσει” την Αρετή, λέγοντάς της πως είδε ένα προφητικό όνειρο. Η Αρετή που πιστεύει στις προκαταλήψεις, στα όνειρα και στην γρουσουζιά θα ταραχτεί πολύ από τα λόγια της.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω βάζει σε μπελάδες Λυκούργο και Χάιδω

Μόνο που το όνειρο της Χρυσούλας θα βγει αλλιώς. Παρόλο που η Αρετή φοβάται πως κάτι θα πάει στραβά στη δίκη, το προφητικό της όνειρο χτύπησε άλλη… καμπάνα! Η Χρυσούλα πιάνει τον Στάθη και την Εύα να φιλιούνται λίγο πιο κάτω από το σπίτι της και πέφτει από τα σύννεφα!

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με αυτή θα μείνει στο τέλος ο Στάθης

Πλέον το μυστικό του Καπερνάρου έχει αποκαλυφθεί. Η Αρετή θα μάθει σύντομα την ταυτότητα της γυναίκας που κέρδισε τον σύζυγό της και όλα θα αλλάξουν…Σύμφωνα με το Youfly.com, με ποιον τρόπο θα πάρει το αίμα της πίσω;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close