Η Γη της  Έλιας: Ξανά ζευγάρι ο Στέφανος με την Ελένη

Η Γη της Έλιας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι απρόβλεπτα καθώς  θα είναι ξανά ζευγάρι ο Στέφανος με την Ελένη.

Αρετή όλα καλά ;;;Κάτι μου λέει πως έχεις μπλεχτεί και εσύ για να γίνει αυτή η επανασύνδεση…

Μια, όπως όλα δείχνουν, επανασύνδεση θα δούμε να πραγματοποιείται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς, ανάμεσα στον Στέφανο και την Ελένη.

Το πρώην ζευγάρι θα είναι ξανά μαζί και σε αυτό θα βάλει για τα καλά το χεράκι της η μητέρα του αγοριού, η Αρετή.

Η-Γη-της-Έλιας-Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Εύα μάρτυρες σε φονικό

Στέφανος και Ελένη δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Η Αρετή για ακόμα μια φορά θα επέμβει στην ζωή του γιού της και αυτή την φορά θα πιάσει την Ελένη να της μιλήσει για τον Στέφανο. Η ίδια κάθεται και την ακούει καθώς πιά είναι ελεύθερη από την μικρή και σύντομη σχέση που διατηρούσε με τον Ανέστη.

Η Αρετή κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τους τα φτιάξει και σχεδόν τα καταφέρνει καθώς και από πλευράς του Στέφανου αλλά και από την πλευρά της Ελένη το πρώην ζευγάρι κάνει σταδιακά βήματα να πλησιάσει ο ένας τον άλλον.

Η-Γη-της-Έλιας-Ελένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξεσπά και τα κάνει γυαλιά καρφιά

Και οι δυο πια είναι ελεύθεροι και έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ με την προσωπική τους ζωή. Ο Στέφανος με την Μυρτάλη χώρισαν επεισοδιακά αλλά και η Ελένη μαζί με τον Ανέστη δώσαν τέλος σε αυτή την σχέση, που εξ αρχής δεν είχε μεγάλες βλέψεις.

Έτσι, ο Στέφανος αφού πείθεται από όσα του λέει η Αρετή για την Ελένη αποφασίζει να την καλέσει σε ένα ρομαντικό δείπνο για δυο στην σειρά Η Γη της Ελιάς.

Η-Γη-της-Έλιας-Στέφανος-Ελένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα φόβος και τρόμος για την Αθηνά

Πως θα αντιδράσει η Ελένη στο κάλεσμά του; Θα δεχθεί την πρόταση του και αν ναι πως θα εξελιχθεί η σχέση τους; Σύμφωνα με το Youfly.com, το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως το πρώην ζευγάρι θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία κάνοντας προσπάθειες να είναι και πάλι μαζί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close