Η Γη της Ελιάς: Η βοήθεια του Ισίδωρου στην Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς ο Ισίδωρος δίνει περιούσια στην Μυρτάλη.

Και καλά κάνει λέμε εμείς …Με τον Μάνο να δούμε τι θα γίνει μόνο μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε…

Ο Ισίδωρος κάνει ένα μεγάλο βήμα στην γη της ελιάς, αφήνοντας άφωνες Μυρτάλη και Ιουλία. Πράγματι, η Ιουλία κατάφερε να πείσει τον μεγάλο της αδελφό να σκεφτεί λογικά. Η Μυρτάλη παλεύει να τα βγάλει πέρα, με αποτέλεσμα να μην είναι λίγες οι φορές που ζητάει βοήθεια από τους γύρω της.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: Ξανά ζευγάρι Στέφανος και Ελένη

Ύστερα από αρκετές δηλώσεις, ο Ισίδωρος κάνει μόνος του την ανατροπή: Ξεκαθαρίζει στην Ιουλία πως θα βοηθήσει την ανιψιά του, κάνοντας μικρές υποχωρήσεις. Σκοπός του είναι να δώσει στην Μυρτάλη ένα κομμάτι της περιουσίας, υποστηρίζοντάς την οικονομικά.

Η Ιουλία μένει άφωνη! Ο Ισίδωρος συμφωνεί να βοηθήσει την Μυρτάλη και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του, στην γη της ελιάς. Χωρίς να θέλει να αδικήσει τα δύο του παιδιά, αποφασίζει να συμπαρασταθεί στην ανιψιά του, δείχνοντας το καλό του πρόσωπο.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Ο Αλέξης δολοφονεί τον αδελφό του

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Εύα μάρτυρες σε φονικό

Ποια θα είναι η αντίδραση του Μάνου, όταν ενημερωθεί πως ο πατέρας του σχεδιάζει κάτι τέτοιο πισώπλατα; Μήπως ο Ισίδωρος έχει άλλος σκοπούς, τους οποίους δεν αποκαλύπτει σε κανέναν;

Η Γη της Ελιάς: Η βοήθεια του Ισίδωρου στην Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος καταρρέει

Όπως και να έχει, η οργή της Μυρτάλης είναι τεράστια και σε καμία περίπτωση δε θα δεχτεί άμεσα τη βοήθεια του θείου της. Ο Ισίδωρος θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να την προσεγγίσει, χωρίς εκείνη να τον υποψιάζεται. Συμφωνά με το Youfly.com θα τα καταφέρει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close