Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Εύα μάρτυρες σε φονικό

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις της σειράς στα επόμενα επεισόδια θα είναι συγκλονίστηκες καθώς ο Στάθης και η Εύα θα είναι μάρτυρες σε φονικό.

Τι να πούμε τώρα και για εσάς. Δεν σας αφήνουν ζήσετε τον ερωτά σας βρε παιδιά… Τσακ πέσατε και εσείς πάνω στο φονικό. Ας αλλάζατε δρόμο και εσείς τώρα τι να πω…

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Εύα μάρτυρες σε φονικό

Ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων στην γη της ελιάς, με την Ιουλία να φτάνει στα σοκαριστικά αυτά νέα, σχετικά σύντομα. Μετά την επίθεση που θα δεχτεί η Μαρίνα και ύστερα από το μοιραίο αυτό φονικό που θα διαπράξει, όλα θα αλλάξουν στη Μάνη.

Το ζευγάρι περνάει τυχαία από τον τόπο του εγκλήματος, με αποτέλεσμα οι αρχές να ζητούν έξτρα καταθέσεις. Ο Στάθης και η Εύα εμφανίζονται μαζί στο τμήμα, αποκαλύπτοντας όλα όσα έχουν δει, σχετικά με το έγκλημα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ξεσπά και τα κάνει γυαλιά καρφιά

Ο Ιάκωβος ενημερώνεται για τη σχέση αυτή και διχάζεται, σχετικά με το εάν πρέπει να την αναφέρει στην αδελφή του ή όχι. Το κλίμα είναι τεταμένο. Η Ιουλία προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον Γιώργη, βοηθώντας τον με τις έρευνές του.

Ένα νέο, όμως, θα ταράξει τις ισορροπίες. Ο Ιάκωβος, αποφασισμένος να μιλήσει επιτέλους στην Ιουλία, θα της αποκαλύψει με βαριά καρδιά πως ο Στάθης και η Εύα είναι μαζί, στην γη της ελιάς.

Εκείνη, αν και στη αρχή θα σοκαριστεί, θα κρύψει αμέσως την σύγχυσή της και θα δείξει πως δεν ενδιαφέρεται. “Δε με απασχολεί με ποια βγαίνει ο Στάθης”, θα πει στον Ιάκωβο, παρόλο που μέσα της δε πιστεύει ούτε η ίδια στα λόγια της…

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα φόβος και τρόμος για την Αθηνά

Σύμφωνα με το Youfly.com, ο Στάθης, παραδομένος σε αυτόν τον έρωτα, γυρίζει την πλάτη του στην Ιουλία, η οποία βασανίζεται. Φυσικά, στον Κουράκο δεν αποκαλύπτει τίποτα και φέρεται φυσιολογικά, παρόλο που η είδηση αυτή έχει ηχήσει σαν βόμβα στα αυτιά της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close