Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης-Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο παλιός εαυτός του Αλέξη επιστρέφει και σκορπά τρόμο.

Να σας πω ποιος κρύβεται πίσω απο όλα αυτά ή ξέρετε;

Συγκλονιστική αναμένεται η σειρά Η Γη της Ελιάς του MEGA, αφού η Μαργαρίτα φροντίζει την Ολυμπία και προσπαθεί να την πείσει να καταγγείλει τον άντρα της, καθώς και να απομακρυνθεί από κοντά του. Από την άλλη ο Στέφανος και ο Φίλιππος κάνουν μια σοβαρή συζήτηση.

Η Μυρτάλη συνεχίζει τις συνεδρίες στην ψυχολόγο, ενώ ο Αλέξης πηγαίνει να βρει τη Μαρίνα για να της εξηγήσει ότι έχει αλλάξει και πως σκοπεύει να κάνει τη φίλη της ευτυχισμένη. Η Μαρίνα όμως παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις και τον διώχνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα και η Αρετή καταριούνται η μια την άλλη

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μακελειό στην Αρεόπολη

Η Χάιδω και η Μαργαρίτα απειλούν τον Παναγιώτη για να πάψει να κακοποιεί την Ολυμπία, αλλά αυτός είναι αμετανόητος. Η Αντιγόνη παραδέχεται στη Μαρίνα ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής κι εκείνη με τη σειρά της αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο.

Η Μαρίνα εξομολογείται όλη την αλήθεια στον Μάνο σχετικά με τον Σωκράτη κι εκείνος θορυβείται. Η οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται, με αποκορύφωμα μια ακόμα έκρηξη βίας από τον Παναγιώτη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Ολυμπία;

H-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας συνεργάζεται με την Εύα

Η Ολυμπία το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, αρχικά, και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδως. Οι δύο γυναίκες, με σύμμαχο τον Λυκούργο, την πιέζουν να καταγγείλει τον Παναγιώτη, αλλά εκείνη φοβάται.

Ωστόσο, αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Οι Καπερνάροι επιστρέφουν στη Μάνη και ο Στέφανος με την Ελένη τους αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης. Η βιοτεχνία της Βασιλικής αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Δημοσθένης έρχονται κοντά

Η Γη της Ελιας : Ο Λεωνίδας κάνει πρόταση γάμου στην Άννα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά

Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Ισίδωρο για να μιλήσουν για την προεκλογική εκστρατεία και, μετά από πίεση του Ισίδωρου, του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισε με τη Μυρτάλη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πρόβλημα υγείας που θα καταρρακώσει τον Μάνο

Η Γη της Ελιάς: Ο κακός εαυτός του Αλέξη ξυπνάει ξανά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέα αποστολή για Δήμητρα και Κουράκο

Την ίδια ώρα, η απότομη συμπεριφορά της Μυρτάλης προς τον Αλέξη, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τον παλιό του εαυτό και σκορπά τρόμο στην Μαργαρίτα η οποία τον παίρνει χαμπάρι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close