Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε στον αέρα η επιχείρηση της Μυρτάλης.

Έτσι όπως τα έκανες φάτα κιόλας…

Τα ραντεβού ανάμεσα στηνκαι τον Σωκράτη συνεχίζονται, κάτι που θα βάλει σε μπελάδες τη νεαρή κοπέλα, στην Γη της Ελιάς. Όλα φαίνεται να κυλούν ειδυλλιακά για τους δυο τους μέχρι την στιγμή που η Αλκμήνη κάνει το λάθος και καλεί τον Σωκράτη στο εργαστήρι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο παλιός εαυτός του Αλέξη επιστρέφει και σκορπά τρόμο

Η Γη της Ελιάς-Αλκμήνη-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα και η Αρετή καταριούνται η μια την άλλη

Εκεί, εν ώρα εργασίας, ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά, τα οποία όμως πέφτουν στην αντίληψη της Μυρτάλης. Τότε ξεσπάει ένας μεγάλος καυγάς, με την Μυρτάλη να εξαπολύει απειλές και να μιλάει πολύ άσχημα στην Αλκμήνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μακελειό στην Αρεόπολη

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Σωκράτης πιάνονται στα χέρια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Ολυμπία;

Η τελευταία δεν το σκέφτεται καθόλου και λειτουργώντας εν βρασμώ αποφασίζει να φύγει από το εργαστήρι. Μέσα σε λίγη ώρα ανακοινώνει στην Μυρτάλη ότι παραιτείται, κάτι που θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη ένταση στην μεταξύ τους σχέση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας συνεργάζεται με την Εύα

Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Μυρτάλης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Δημοσθένης έρχονται κοντά

Όλοι βρίσκονται σε σύγχυση, σύμφωνα με το youfly, με την Ισμήνη να διαλύεται στο άκουσμα της είδηση. Το εργαστήρι πλέον βρίσκεται στον αέρα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close