Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Εύα παρατάει τον Στάθη και φεύγει. 

Ελάτε…πείτε το κι εσείς. Επανασύνδεση Στάθη – Ιουλίας κοντοζυγώνει. Τί; Μόνο εμείς το σκεφτήκαμε;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Φανή και Ισίδωρος ενωμένοι για χάρη του παιδιού

Η Εύα παίρνει την απόφαση να μετακομίσει στην Αρεόπολη έτσι ώστε να είναι κοντά με τον αγαπημένο της. Στο μυαλό της υπάρχει έντονη η επιθυμία της συγκατοίκησης, όμως ο Στάθης δεν είναι ακόμη έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του ανιψιού του θα γονατίσει τον Λυκούργο

Η Εύα όμως θεωρεί πως αν μετακομίσει στην Αρεόπολη και ο Στάθης δει τι ωραία που περνάνε μαζί, θα το ξανασκεφτεί. Όταν όμως η Εύα φτάνει στην Αρεόπολη ο Στάθης έχει μία τελείως διαφορετική συμπεριφορά. Είναι ψυχρός και απότομος και φυσικά δεν κάνει ούτε κουβέντα για το ενδεχόμενο να μείνουν μαζί.

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-Εύα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος του Ιάκωβου στο φινάλε της σεζόν

Η υπομονή της Εύας εξαντλείται και πλέον το σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον παρατήσει και να φύγει. Η Εύα είναι έτοιμη να τα δώσει όλα γι’ αυτήν την σχέση και θέλει και ο Στάθης να την πάρει πιο σοβαρά. Εκείνος όμως της λέει ότι το διαζύγιό του είναι πρόσφατο και πως ακόμη έχει ανάγκη λίγο χρόνο να σκεφτεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τρομερές ανατροπές με Φανή

Η Εύα όλα αυτά τα μεταφράζει σαν αδιαφορία. Στο μεταξύ στο χωριό καταφτάνει και ο αδερφός της, ο οποίος την συμβουλεύει να κάνει λίγη ακόμη υπομονή. Όμως η υπομονή της Εύας έχει εξαντληθεί από καιρό. Έτσι μαζεύει τα πράγματά της και ετοιμάζεται να φύγει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη και η Μαρία γνωρίστηκαν στη φυλακή;

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Όταν το βλέπει ο Στάθης αυτό νευριάζει πολύ μαζί της και της λέει φωνάζοντας να λογικευτεί και να κάτσει να το συζητήσουν σαν ώριμοι άνθρωποι. Όμως η Εύα είναι ανένδοτη και παρατάει τον Στάθη. Στρώνουν έδαφος οι σεναριογράφοι για επανασύνδεση Στάθη Ιουλία ή κάποιο νέο ρομάντζο περιμένει τον Στάθη στην γωνία; (κάναμε και ρίμα).

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-Ιουλία-

Close