Ήλιος: Ο Διοικητής δίνει τέλος στη ζωή του και ο Στέφανος συλλαμβάνεται

Ήλιος : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι απρόβλεπτες καθώς ο Διοικητής δίνει τέλος στη ζωή του και ο Στέφανος συλλαμβάνεται.

ο Διοικητής δίνει τέλος στη ζωή του μπροστά στα μάτια του Δημήτρη, του Χρήστου και της κατατρομαγμένης Σοφίας.

Ήλιος: Ο Διοικητής αυτοκτονεί

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ανακαλύπτει τα μυστικά της Αιμιλίας και αυτή είναι η αρχή του κακού

Τα περιθώρια έχουν στενέψει τόσο για τον Στέφανο όσο και για τον διοικητή Πάνο Σταματίου. Οι δυο τους θα συνεργαστούν σε ένα σχέδιο που δεν θα έχει καλή κατάληξη για κανέναν από τους δύο.

Ο Στέφανος συνειδητοποιεί ότι δεν έχει πλέον πολλά περιθώρια και η σύλληψη του είναι θέμα χρόνου. Και ο διοικητής από πλευράς του ξέρει πια πως όλα όσα έχει κάνει αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν. και δεν έχει άδικο, αφού μία γυναίκα βρίσκεται στο γραφείο του Χρήστου προκειμένου να κάνει μία καταγγελία. Εκεί βλέπει τον Σταματίου και αναγνωρίζει στο πρόσωπο του τον βιαστή της. Ο Διοικητής βρίσκει τον Στέφανο και του ζητάει να συνεργαστούν.

Ήλιος: Ο Διοικητής αυτοκτονεί

Δείτε επίσης : Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 71 , 72 , 73 , 74 , 75

Θα απαγάγω τη Σόφια για σένα και θα τους πεις ότι θα την αφήσεις ελεύθερη Μόνο αν η Αθηνά έρθει μαζί σου, του προτείνει. Σύμφωνοι, του λέει ο Στέφανος και το επικίνδυνο σχέδιο καταστρώνεται προκειμένου ο Στέφανος να καταφέρει να διαφύγει, παίρνοντας μαζί του και την αγαπημένη του και μητέρα του παιδιού του. Βέβαια, αυτό που εκείνη τη στιγμή δεν συνειδητοποιεί ο διοικητής είναι ότι με αυτήν την κίνηση βάζει τη σφραγίδα στη θανατική του καταδίκη. Ο Δημήτρης και ο Χρήστος είναι επί ποδός, το ίδιο και η Αθηνά που μπαίνει μπροστά προκειμένου να γίνει το δόλωμα για τον Στέφανο ώστε να συλληφθεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης

Ο Διοικητής δίνει τέλος στη ζωή του και ο Στέφανος συλλαμβάνεται

Ήλιος: Ο Διοικητής αυτοκτονεί

Δείτε ακόμη Σασμός: Γυναίκα μυστήριο ξεσκεπάζει τα ψέματα της Καλλιόπης

Σύμφωνα με αποκλειστικο ρεπορτάζ του TV ΣΙΡΙΑΛ ,Ο Σταματίου κρατά όμηρο τη Σοφία. Βοήθεια. Μη μου κάνεις κακό, φωνάζει η κοπέλα αλλά μάταια. Κανείς δεν πρόκειται να σε ακούσει. Είμαστε μόνο οι δυο μας, της λέει εκείνος και αποκαλύπτει τις αληθινές του προθέσεις και τις αρρωστημένες σκέψεις του. Μόνο που μια νέα μαρτυρία εναντίον του έρχεται να τα ανατρέψει όλα. Ο Χρήστος και ο Λαϊνάς καταφέρνουν να εντοπίσουν που βρίσκεται με τη Σοφία και τρέχουν να τον προλάβουν πριν της κάνει κακό. Εισβάλλουν στον χώρο και ο Δημήτρης του λέει: Μέχρι εδώ ήταν.

Ήλιος: Ο Διοικητής δίνει τέλος στη ζωή του και ο Στέφανος συλλαμβάνεται

Δείτε επίσης : Ήλιος: Στέφανος και Πάνος ενώνονται για να τους εξοντώσουν όλους

Άσε τη Σοφία και παραδώσου. Για τον διοικητή πλέον δεν υπάρχει διαφυγή. Ξέρει ότι οι κατηγορίες που τον βαραίνουν για τους βιασμούς γυναικών, τις δολοφονίες αλλά και την εμπλοκή του στο εργοστάσιο, έχουν βγει στο φως και πως είναι ξοφλημένος. Όμως δεν παραδίνεται.

Ο ίδιος θα γράψει για τον εαυτό του τον τραγικό επίλογο και θα γίνει αυτόχειρας. Θα αυτοκτονήσει μπροστά στα μάτια του Δημήτρη, του Χρήστου και της κατατρομαγμένης Σοφίας. Και ο Στέφανος όμως αυτή τη φορά δεν θα καταφέρει να διαφύγει και θα συλληφθεί. Η Αθηνά βάζει το καθήκον πάνω από όλα και τον κλείνει στη φυλακή, και ας περιμένει το παιδί του.

Close