Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης

Η γη της ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι πολλές και θα δούμε να ξεδιπλώνεται, το σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης

 

Η Αντιγόνη καταστρέφει τον Ισίδωρο –  Η εκδίκηση της κόρης του. Η Αντιγόνη θέλει να εκδικηθεί τον Ισίδωρο και η απόφασή της να τον καταστρέψει ξεσκεπάζοντας το αληθινό του πρόσωπο θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις. Μία σχέση που έχει περάσει μεγάλη δοκιμασία στη Γη της ελιάς είναι αυτή του Ισίδωρου και της Αντιγόνης. Όταν η Αντιγόνη ανακαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας της, αποφασίζει να πάει να τον γνωρίσει. Άλλωστε, όταν έχασε τη μητέρα της ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση. Αποφασίζει λοιπόν, να πάει στη Μάνη να βρει τον Ισίδωρο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη μαθαίνει πως ο Δημήτρης είναι εραστής της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ο γιος του Ιακώβου το μεγάλο κεφάλι- Τι ρόλο παίζει ο αστυνόμος;

Η πρώτη συνάντηση της Αντιγόνης με τον πατέρα της δεν είναι αυτή που περίμενε ούτε στα χειρότερα όνειρά της. Ο Ισίδωρος τη διώχνει κάθε φορά και με χειρότερο τρόπο λες και είναι εχθρός του. Τα συναισθήματα της Αντιγόνης για τον Ισίδωρο είναι γεμάτα μίσος και η δυναμική κοπέλα δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της και για να έχει αποδείξεις αποφασίζει να κάνει τεστ DNA, το οποίο βγαίνει θετικό.

Ακόμα και τότε ο Ισίδωρος δεν λέει να αλλάξει συμπεριφορά. Ακόμα και ο Μάνος την αντιμετωπίζει εχθρικά και δεν δέχεται πως είναι αδέλφια. Η Αντιγόνη παίρνει το τεστ DNA στα χέρια της και διαδίδει σε όλη τη Μάνη πώς είναι η κόρη του Ισίδωρου. Βέβαια, αυτό δεν τις βγαίνει σε καλό. Ο Μάνος εξοργίζεται και της ζητάει να μαζευτεί.

Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος, αποκαλύπτει το μυστικό με τα 4 Γιώτα στα ονόματα

Της αναφέρει πως εάν ξαναμιλήσει για το τεστ ή αν παρουσιαστεί ως Αντιγόνη Βρεττάκου θα έχει να κάνει μαζί του. Καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να τα βάλει με τον Μάνο γιατί έτσι δεν θα μπορεί να έχει κοντά της τον Ισίδωρο. Αποφασίζει να εκδικηθεί τον πατέρα της και να τον καταστρέψει. Όλο αυτό τον καιρό έχει μάθει τη δράση του και τι έχει κάνει και άνετα μπορεί να τον εκβιάσει. Γνωρίζει πολύ καλά πως ο πατέρας της είναι ένας αδίστακτος άντρας, φιλοχρήματος, που εξαπάτησε την ανιψιά του αλλοιώνοντας την διαθήκη προκειμένου να τη βγάλει από τη μέση.

Δείτε επίσης : Η Γη της ελιάς: Iάκωβος και Αθηνά γίνονται ζευγάρι και μαζί καταστρέφουν τον Ισίδωρο

Η Αντιγόνη με τη Μυρτάλη έχει καταφέρει να αποκτήσει εξαιρετικές σχέσεις και οι δύο κοπέλες έχουν έρθει πολύ κοντά η μία με την άλλη.
Η Αντιγόνη γνωρίζει όμως το ένοχο μυστικό του πατέρα της, κάτι το οποίο αγνοεί η ξαδέλφη της, και θα έρθει η στιγμή που θα τον ξεσκεπάσει.

Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης

Το σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης

Πράγματι ο Ισίδωρος παραμένει ψυχρός απέναντι της και εκείνη βάζει σε εφαρμογή την εξόντωση του πατέρα της. Αρχίζει να τον καλοπιάνει και ζητάει να βρίσκονται πιο συχνά για να αναπτύξουν μία ζεστή σχέση πατέρα και κόρης. Αν και ο Ισίδωρος στην αρχή είναι διστακτικός απέναντι της, στη συνέχεια μαλακώνει και δέχεται να δώσει μία ευκαιρία στο παιδί του. Άλλωστε, η Αντιγόνη είναι ο καρπός ενός μεγάλου έρωτα και εξωτερικά μοιάζει πολύ στη μητέρα της, γεγονός που ξυπνά αναμνήσεις στον Ισίδωρο και αγγίζει την ευαίσθητη πλευρά του. Αυτό είναι και το σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης.

Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης

Δείτε επίσης :Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119

Όσο τον μαθαίνει καταλαβαίνει ότι ο πατέρας της κρύβει κάποιες ευαισθησίες, αλλά είναι τρομερά κυνικός, ατομιστής και πολύ συμφεροντολόγος. Τι θέλει όμως να πετύχει με τη στάση της η Αντιγόνη; Τι κρύβει ο ύπουλος τρόπος της; Η Αντιγόνη θα καταφέρει μέχρι ενός σημείου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πατέρα της και στην πορεία θα μάθει και πού αλλού είναι μπλεγμένος.

Όμως θα έρθει η στιγμή που για άλλη μία φορά θα δείξει πόσο σκληρός είναι και τότε η κόρη του θα του δώσει το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής του. Θα ξεσκεπάσει όλες του τις απάτες και όλη η Μάνη θα μάθει ποιος πραγματικά είναι και τις απάτες που έκανες εις βάρος της Μυρτάλης, με αποτέλεσμα να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close