Ήλιος: Αυτό είναι το σχέδιο απόδρασης για το Στέφανο

Ήλιος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε ποιο είναι το σχέδιο απόδρασης για το Στέφανο

Σχέδιο απόδρασης για τον Στέφανο

Η Αθηνά πιέζεται όλο και περισσότερο από τον Στέφανο για το θέμα της πατρότητας. Όταν όμως τον στριμώχνει με τη βοήθεια του Ιωάννου, εκείνος αυτοτραυματίζεται και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο Στέφανος αν και βρίσκεται στη φυλακή, έχει τον τρόπο να κινεί τα νήματα και να είναι στη ζωή της Αθηνάς, όσο και αν εκείνη θέλει να μην έχει μαζί του καμία σχέση. Το μόνο που επιθυμεί πλέον η γυναίκα αυτή είναι να γεννήσει το παιδί της και να το μεγαλώσει μόνη της, χωρίς εκείνος να μπορεί να έχει επαφή μαζί του. Όμως αυτό ο Στέφανος δεν είναι διατεθειμένος να της το επιτρέψει.

Δείτε ακόμη Σασμός: H Θοδώρα γίνεται μαμά αλλά η μοίρα είναι πολύ σκληρή μαζί της

Ήλιος: Αυτό είναι το σχέδιο απόδρασης για το Στέφανο

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα διεκδικεί ανοιχτά τον Νικηφόρο

Στην Αθηνά φτάνει ένα πακέτο από εκείνον που την ταράζει πολύ. Δεν θα με αφήσει ποτέ ήσυχη. Πάντα θα βρίσκει έναν τρόπο να είναι στη ζωή μας, λέει του Δημήτρη που πάντα είναι στο πλευρό της. Στο μεταξύ ο Ιωάννου βρίσκει την ευκαιρία και επιτίθεται στον Στέφανο στη φυλακή, και δεν θα είναι η μόνη κίνηση που θα κάνει για να τον εκδικηθεί για τον χαμό του Πέρη.

Την ώρα που η Αθηνά πιέζεται από την απαίτηση του Στέφανου να ασκήσει τα δικαιώματα του ως πατέρας του παιδιού που περιμένουν, ο Ιωάννου της κάνει μία εξωφρενική πρόταση, που Ωστόσο φαίνεται να την φέρνει σε δίλημμα. Εσύ και εγώ μπορούμε να συνεργαστούμε. Ξέρω πολλά για εκείνον και έχω τον τρόπο να μην ξαναδεί τον ήλιο έξω από τη φυλακή. Έτσι θα γλιτώσεις και εσύ και το παιδί σου για πάντα από αυτόν και εγώ θα πάρω αυτό που θέλω, της προτείνει.

Ήλιος: Αυτό είναι το σχέδιο απόδρασης για το Στέφανο

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Ο Ισίδωρος ζει την απόλυτη καταστροφή

Στη συνέχεια η Αθηνά συναντά τον Στέφανο και του δείχνει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που γνωρίζει. Ο Στέφανος, στριμωγμένος, κάνει μία κίνηση που θα έχει απρόβλεπτες και απειλητικές συνέπειες για εκείνον. Τραυματίζεται μόνος του στη φυλακή, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Αυτή είναι για εκείνον μία ευκαιρία για να ανασυνταχθεί και να βρει την ευκαιρία να οργανώσει την απόδραση του. Και το σχέδιο αυτό θα ξεκινήσει να μπαίνει σε εφαρμογή αλλά δεν θα περιλαμβάνει μόνο τη δική του φυγή. Η Αθήνα είναι πάντα μέρος των πλάνων του και θα προσπαθήσει να την έχει κοντά του με κάθε τρόπο.

Ο κλοιός στενεύει γύρω από τη Γαλανού…

Στο θέμα του εργοστασίου η Αλίκη δεν το βάζει κάτω και προχωρά εις βάθος την έρευνα. Στα χέρια της φτάνουν έγγραφα με τα παραποιημένα αποτελέσματα των αναλύσεων. Το ήξερες από την αρχή, αλλά τώρα έχουμε και τις αποδείξεις που χρειάζονται. Τους έχουμε στο χέρι, λέει του Δημήτρη. Στη συνέχεια βρίσκει τη Γαλανού. Νόμιζες ότι θα καλύψετε το έγκλημα σας αλλά τώρα πλέον έχω τα στοιχεία που χρειάζονται και εσύ θα πληρώσεις πρώτη από όλους που τους κάλυπτες, της τονίζει θριαμβευτικά.

Ήλιος: Αυτό είναι το σχέδιο απόδρασης για το Στέφανο

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και πάει σε μοναστήρι

Η δικηγόρος, νιώθοντας τον κλοιό να στενεύει εξαιτίας των στοιχείων που συνέλεξε η αντίπαλος της, παίρνει μία εσπευσμένη απόφαση που θυμώνει ακόμη περισσότερο την Αλίκη που δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Αποφασίζει να δώσει συνέντευξη σε τοπικό κανάλι και να καταγγείλει δημόσια όσα γνωρίζει για τη μόλυνση του ποταμού από το εργοστάσιο…

Διαhttps://www.daddy-cool.gr/tag/iliosβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers και τα επόμενα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά Ηλιος  

Close