Η Γη της ελιάς: Ο Ισίδωρος Ένα βήμα πριν από την καταστροφή

Η Γη της ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς ο Ισίδωρος ζει την απόλυτη καταστροφή

Η Γη της ελιάς: Ο Ισίδωρος Ένα βήμα πριν από την καταστροφή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Αρετή σφάζονται στη μέση του δρόμου

Ο Ισίδωρος Βρεττάκος είναι ένας ιδιαίτερα σκληρός, αυστηρός αλλά και άκαμπτος χαρακτήρας. Επιδιώκει πάντοτε να περνάει αυτό που θέλει εκείνος, ενώ σε οτιδήποτε αφορά τα κληρονομικά και τα συμφέροντα του από την οικογενειακή επιχείρηση δεν σηκώνει κουβέντα. Το ακριβώς αντίθετο. Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πρόσωπα και καταστάσεις υπέρ του.

Κάτι που το έχουμε δει πολλές φορές. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού TV  o clock  στα παρακάτω επεισόδια της σειράς, η κόντρα του Ισίδωρου και της άλλοτε αγαπημένης του ανιψιάς, της Μυρτάλης, κλιμακώνεται περαιτέρω. Και αυτό γιατί εκείνη είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει το σύνολο της περιουσίας που της ανήκει ακόμη και το δικό του μερίδιο, καθώς επίσης θα χρησιμοποιήσει προς όφελος της το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων. Βέβαια, για το πρώτο κομμάτι αυτής της κόντρας εκκρεμεί το εφετείο.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στάθης μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη και τον γάμο της Βασιλικής.

Ο Κωνσταντίνος ενημερώνει τον Ισίδωρο ότι το εφετείο για την υπόθεση της διαθήκης του αδελφού του, Ιπποκράτη, ορίζεται σε ακριβώς ένα μήνα και πώς η Μυρτάλη έχει ελπίδες να το κερδίσει. Την ίδια ενημέρωση κάνει και ο Λυκούργος στη Μυρτάλη. Η είδηση αυτή προκαλεί αγωνία στην κοπέλα, αφού οι ελπίδες, τα όνειρα της και όλη της η Ζωή εξαρτώνται από αυτή την απόφαση. Στο μεταξύ, ο Λυκούργος προσπαθεί να την καθησυχάσει με κάθε τρόπο πώς θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, αλλά όποια και αν είναι η απόφαση θέλει να είναι δυνατή.

Η Γη της ελιάς: Ο Ισίδωρος Ένα βήμα πριν από την καταστροφή

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125

Συγχρόνως, η ίδια αγωνία και ακόμη μεγαλύτερη καταλαμβάνει τον Ισίδωρο. Ο ισχυρός άντρας φοβάται ότι αν το εφετείο δικαιώσει την Μυρτάλη και αποκαλυφθεί ότι εκείνος και ο Κωνσταντίνος μαγείρεψαν τη διαθήκη του Ιπποκράτη, Καθώς επίσης όποια άλλη ενέργεια έχουν κάνει κατά διαστήματα, θα χάσει τα πάντα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης

Θα καταστραφεί ολοσχερώς. Ηθικά και οικονομικά. Κάτι που δεν το θέλει σε καμία περίπτωση.
Ειδικά από τη στιγμή που κάθε κήρυγμα του έχει να κάνει με το τι θα πει η κλειστή κοινωνία της Μάνης και εκείνος, τουλάχιστον μέχρι τώρα, έχει καταφέρει να διασώσει το όνομα του από διάφορα σκάνδαλα.

Τι θα γίνει με τον Ισίδωρο;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close