Σασμός: Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και κλείνεται σε μοναστήρι

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές, καθώς  Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και πάει σε μοναστήρι. Ο Παπάς της προτείνει Σασμό…

Η Καλλιόπη ανακαλύπτει πως η γυναίκα που αγαπά o Αστέρης είναι η Αργυρώ και οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν είναι καταιγιστικές. Τη στιγμή που ο παπάς της προτείνει να κάνει Σασμό με τους Βρουλάκηδες,
κάποιος καταγγέλλει τον Πετρή πώς είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Σασμός: Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και κλείνεται σε μοναστήρι

Ο Αστέρης και η Αργυρώ από πολύ νωρίς αντιλήφθηκαν πως θα είναι πολύ δύσκολο να αντέξουν και να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια για να καταφέρουν να είναι μαζί. Ωστόσο, ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι για τη στιγμή που η Καλλιόπη Θα μάθει την κρυφή σχέση τους, καθώς ξέρουν πως η αντίδραση της θα είναι ακραία και πως δύσκολα θα δεχτεί να μπει μία Βρουλάκη στη ζωή τους. Αυτό, δεν θα αργήσει να συμβεί.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Άγγελος σε σόκ μετά την αποκάλυψη της Στέλλας

Σασμός: Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και κλείνεται σε μοναστήρι

Δείτε ακόμη Σασμός: H Θοδώρα γίνεται μαμά αλλά η μοίρα είναι πολύ σκληρή μαζί της

Για να φτάσουμε, όμως, ως εκεί θα γίνουν μία σειρά από γεγονότα. Αρχικά, στα επόμενα επεισόδια, το χάσμα μεταξύ των δύο οικογενειών δείχνει να μικραίνει, αφού και ο Μαθιός έχει αποδεχθεί, με τον δικό του τρόπο, βέβαια, τη σχέση του αδελφού του με την Αργυρώ. Η μεγάλη ανατροπή, όμως, έρχεται από τον παπά. Ύστερα από τόσο αίμα και τόσα φονικά πιστεύει πως έφτασε πια η ώρα για τον Σασμό.

Θέλει να προσπαθεί να τους πείσει να δεχτούν να σταματήσει η έχθρα ανάμεσα τους, αν και θα είναι δύσκολο να διαγράψουν όλα τα χρόνια του μίσους. Όσο, όμως, ο παπα-Μιχάλης προλειαίνει το έδαφος για τον Σασμό ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, η Θοδώρα ετοιμάζεται να ρίξει τη δική της…βόμβα.

Κατηγορεί και επίσημα τον Πετρή ως τον φονιά του Στεφανή, και ο Αντώνης είναι σοκαρισμένος. Ο αστυνόμος δεν αποκαλύπτει τίποτα για αυτή την καταγγελία στη Μαρίνα, αν και ανοίγει ξανά κρυφά την υπόθεση. Η Μαρίνα, όμως, αποφασίζει να τον καλέσει ύστερα από τόσα χρόνια στο σπίτι για φαγητό. Τότε, όμως, βλέπει την παράξενη στάση του και ανησυχεί. Ο Αντώνης θέλει να είναι προσεκτικός στις κινήσεις του, καθώς, αν αποδειχθούν αληθινά τα λόγια της Θοδώρας, θα ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος ανάμεσα στις δύο οικογένειες και τότε δεν θα μιλάμε για Σασμό, αλλά και πάλι το χωριό τους θα μετράει νεκρούς.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Μαρίνα ανακοινώνει στα παιδιά της πως παντρεύεται και αντιδρούν

Σασμός: Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και κλείνεται σε μοναστήρι

Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και πάει σε μοναστήρι

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv,Την ίδια ώρα, ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται να μοιραστούν τα νέα τους. Οι δυο τους περνούν όμορφες στιγμές και είναι ανέμελοι.
Μόνο από εκεί θα τους δει μαζί η Καλλιόπη. Η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα που αγαπά ο γιος της είναι η κόρη του μεγαλύτερου εχθρού της οικογένειας της. Σοκαρισμένη, φεύγει από το σπίτι και βρίσκει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι.

Σασμός: Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και κλείνεται σε μοναστήρι

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 70 , 71 , 72 , 73 , 74

Είναι σε αδιέξοδο. Δεν ξέρει αν πρέπει να αφήσει τον Αστέρη να ζήσει τη μεγάλη του αγάπη ή να μπει εμπόδιο σε αυτή. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παπα-Μιχάλης, χωρίς να γνωρίζει ότι η Καλλιόπη ξέρει τα πάντα για τον Αστέρη και την Αργυρώ ,της προτείνει τον Σασμό. Ωστόσο, αυτό που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί είναι πως η αστυνομία ερευνά και πάλι την εμπλοκή του Πετρή στον φόνο του Στεφανή και το ψεύτικο άλλοθι που έδωσε κινδυνεύει να αποκαλυφθεί…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close