Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 61 , 62 , 63 , 64 , 65

Ήλιος: Επόμενα επεισόδια 2ου κύκλου. Περιλήψεις για τα επόμενα επεισόδια 61 , 62 , 63 , 64 , 65 της καθημερινής σειράς Ήλιος του Ant1 δείτε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr

Ήλιος επεισόδιο 61 στις 6/12/21

Επεισόδιο 61– Β Κύκλος

Δευτέρα: Ο Δημήτρης συνέρχεται, αλλά δεν βρίσκει πουθενά την Αθηνά και τον Στέφανο. Η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα μιας γυναίκας. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα μαθαίνει για τον Στέφανο και δίνει εντολή στον Λουκά να τον σκοτώσει. Εντωμεταξύ η γιαγιά του Χαρη, αποφασίζει να φύγουν για το νησί τους, γιατί δεν θέλει ο εγγονός τους, να μπει σε μια πειραματική θεραπεία με αμφίβολα αποτελέσματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Χάιδω γίνεται φόνισσα

Την ιδιά στιγμή ο Δημήτρης, μπαίνει κρυφά στο γραφείο του Στέφανου για να βρει την κρυμμένη γραφομηχανή, και ο Χρήστος πείθεται πως ο άνθρωπος που μιλάνε οι κακοποιημένες γυναίκες στο φόρουμ είναι ο διοικητής. Η Αθηνά, ανυποψίαστη για την πραγματική ταυτότητα του Στέφανου, ενθουσιάζεται που περιμένει το παιδί του. Ο Δημήτρης, δεν ξερει πως να της πεί την αλήθεια και φοβάται πως άν μιλήσει, θα πάθει κακό η Αθηνά.

Ήλιος επεισόδιο 62 στις 7/12/21

Επεισόδιο 62– Β Κύκλος

 

Τρίτη: Η Λήδα και ο Νικήτας πιστεύουν πως ο Χάρης, έχει δικαίωμα να αποφασίσει ο ίδιος για τη ζωή του και αποφασίζουν να του πουν την αλήθεια για το πρόβλημα της υγείας του Προκαλλόντας την οργή της γιαγιάς του. Ο διοικητής προσπαθεί να ενοχοποιήσει άλλον για τα δικά του εγκλήματα, ενώ ο Χρήστος, ο Δημήτρης και η Ελπίδα, προσπαθούν να βρουν στοιχεία εναντίον του. Η Αλίκη ανησυχεί, πως η Αλεξάνδρα, ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Φίλιππου και ο Πέρης στήνει παγίδα θανάτου στο Στέφανο.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 54 , 55 , 56 , 57

Ο Ιασωνας μαθαίνει από την Ελπίδα, πως αυτή είναι η βιολογική του μητέρα. Τι θα γίνει μετά από αυτή την αποκάλυψη;

Ήλιος επεισόδιο 63 στις 8/12/21

Επεισόδιο 63– Β Κύκλος

Τετάρτη: Ο Στέφανος αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Δημήτρης ξέρει την αληθινή του ταυτότητα Και τους σκοπούς του. Δεν νιώθει πια ότι κρατάει το παιχνίδι στα χέρια του και πρέπει να οργανώσει τη φυγή του.
Η Αθήνα, από την άλλη, δεν υποψιάζεται τίποτα από όσα συμβαίνουν και προσπαθεί να ξεπεράσει το σόκ από την απόπειρά εναντίον της και να χαρεί την εγκυμοσύνη της.

Η ξαφνική εξαφάνιση του Αρη, ταράζει όλη την οικογένεια. Φοβούνται πως ο Στέφανος κρύβεται πίσω από αυτό, και δεν θα αργήσουν να επιβεβαιωθούν.  Και ένω η Λύδα αποχαιρετά με πόνο τον Χάρη, η τύχη θα παίξει και εδώ το δικό της παιχνίδι την τελευταία στιγμή.

Δείτε επίσης : Ήλιος: Η Αλίκη εκβιάζει τον Δημήτρη

Ήλιος επεισόδιο 64 στις 9/12/21

Επεισόδιο 64– Β Κύκλος

Πέμπτη : Ο Στέφανος, αποφασισμένος να δραπετεύσει, απειλεί ευθέως τον Δημήτρη με τη ζωή όχι μόνο του Αρη αλλά και του Ιάσωνα ενώ μία επίσκεψη της Σοφίας στο αστυνομικό τμήμα καταλήγει σε μία δυσάρεστη έκπληξη. Η  Δάφνη δέχεται έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη που βάζει εκείνη και τον Χρήστο σε μεγάλο δίλημμα.

Η Αλίκη, η Ευά και η Αλεξάνδρα περνούν ώρες αγωνίας μετά την απαγωγή του Αρη, αλλά και του Ιάσωνα. Την ίδια ώρα όμως ο Αρης και ο Ιάσωνας ρισκάρουν, προκειμένου να δραπετεύσουν. Κι ενώ ο χρόνος πιέζει για τον Χάρη, η γιαγιά του συγκρούεται με την Λήδα και τον Νικήτα. Μέσα σε όλα αυτά, Ο Στέφανος καταφέρνει να δραπετεύσει, εχοντας μαζί του την Αθηνά σαν όμηρο.

 

Δείτε επίσης : Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος :56 , 57 , 58 , 59 , 60

Ήλιος επεισόδιο 65 στις 10/12/21

Επεισόδιο 65– Β Κύκλος

Παρασκευή: Η Αλίκη κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της, αφού είναι σίγουρη πως ο Στέφανος, θα κάνει κακό στον Αρη. Ο Χρήστος δεν μπορεί να δεχτεί τον εκβιασμό του διοικητή και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να τον βάλει στη φυλακή. Η Σοφία είναι αντίθετη με αυτό και τρομοκρατείται όταν ο διοικητής την επισκέπτεται με ερωτική διάθεση στο μπάρ της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98

Ο Ιάσωνας και ο Αρης καταφέρνουν να δραπετεύσουν, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Στέφανο. Η Αθηνά, μαθαίνει με σκληρό τρόπο την αλήθεια για τον Στέφανο, όσο εκείνος προσπαθεί να εξαφανιστεί…

Δείτε ακόμη Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 66 , 67 , 68 , 69 , 70

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers και τα επόμενα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά Ηλιος  

Close