Ήλιος: Γυναίκα αράχνη θέλει να σκοτώσει την Αλίκη

Ήλιος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς η Εβελίνα Παπούλια σαν Γυναίκα αράχνη θέλει να σκοτώσει την Αλίκη.

Η υπόθεση και η έρευνα που θέτει τη ζωή της Αλίκης σε κίνδυνο.

Ήλιος: Γυναίκα αράχνη θέλει να σκοτώσει την Αλίκη

Οι δυσκολίες Φαίνεται πως δεν έχουν τέλος για την Αλίκη, η οποία, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv , ξεκινά μία έρευνα για μία υπόθεση με αποτέλεσμα μία γυναίκα – αράχνη, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια, να την απειλεί…

Οι ήρωες όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Ήλιος, περιμένουν με αγωνία να μάθουν αν η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον κατά συρροήν δολοφόνο, τον Στέφανο.
Όμως ο άντρας καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια των Αρχών. Στη συνέχεια, παρόλο που ο Πέρης υποστηρίζει στον Λαϊνά πως ο Στέφανος είναι νεκρός, η Αλίκη και η Αλεξάνδρα δεν πείθονται και εξακολουθούν να φοβούνται πως κινδυνεύουν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Πέτρος μαθαίνει πως η Σεμίνα ήταν ιερόδουλη

Ήλιος: Γυναίκα αράχνη θέλει να σκοτώσει την Αλίκη

Δείτε επίσης : Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 66 , 67 , 68 , 69 , 70

Οι μέρες περνούν και ενώ η Αλίκη συνεχίζει να σκέφτεται μήπως ο μεγαλύτερος και πιο επικίνδυνος εχθρός της ζει και επιστρέψει ξανά στην Καβάλα για να την εκδικηθεί, βρίσκεται μπλεγμένη σε μία νέα περιπέτεια… Όλα ξεκινούν από μία επίσκεψη που κάνει στην εξοχή για ένα επαγγελματικό θέμα, που κρύβει πολλούς, απρόβλεπτους κινδύνους αλλά και συνέπειες που δεν μπορεί να φανταστεί. Η Αλίκη, Λοιπόν, αντιλαμβάνεται ότι στο σημείο που βρίσκεται συμβαίνει κάτι παράνομο και αποφασίζει να το ερευνήσει.

Έτσι, καταφέρνει και παίρνει δείγμα από το νερό του ποταμού και το δίνει σε ένα εργαστήριο ελπίζοντας πως οι φόβοι της για μόλυνση δεν θα επιβεβαιωθούν. Ωστόσο, η ανάμειξη της σε αυτή την υπόθεση δεν αρέσει καθόλου σε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι ενημερώνονται για τη δράση της και αποφασίζουν να επέμβουν άμεσα και να σταματήσουν την έρευνα της. Μία μέρα, λοιπόν, η Αλίκη δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη μιας δικηγόρου ενός εργοστασίου. Ο λόγος για την Ιωάννα, η οποία αρχικά προσπαθεί να την προσεγγίσει ευγενικά έχοντας σκοπό να τη δωροδοκήσει ώστε να πάψει να ασχολείται με τη μόλυνση του νερού του ποταμού.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι γίνεται πεδίο μάχης

Ήλιος: Γυναίκα αράχνη θέλει να σκοτώσει την Αλίκη

Η Αλίκη, όμως, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει και αντιδρά έντονα. Αρνείται αμέσως την πρόταση – δωροδοκία της Ιωάννας. Όμως αγνοεί πως η γυναίκα αράχνη και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεται δεν αστειεύονται και είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα όριά προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στέλνει στον τάφο του Νικόλα

Έτσι, λοιπόν, η Ιωάννα αρχικά αφήνει στην Αλίκη να εννοηθεί πως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να τη σταματήσουν από την στιγμή που δεν παίρνει από λόγια.

Η αδίστακτη δικηγόρος την απειλεί ανοιχτά με τη ζωή της, αλλά η Αλίκη δεν φαίνεται να τρομοκρατείται και να πτοείται. Μάλιστα, πεισμώνει ακόμη περισσότερο και την επόμενη κιόλας μέρα προχωράει μόνη της σε καταγγελία κατά του εργοστασίου, αφού κάποιοι από τους κτηνοτρόφους του χωριού φοβούνται να καταθέσουν, ενώ άλλοι έχουν εξαγοραστεί από τη συγκεκριμένη εταιρεία να μη μιλήσουν.

Η απόφαση της Αλίκης, όμως, θα της δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, αφού τα στελέχη της εταιρείας και η δικηγόρος θα την πολεμήσουν με οποιοδήποτε κόστος!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers και τα επόμενα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά Ηλιος  

Close