Ήλιος: Νεκρός ο Δημήτρης – Σε σοκ η Αλίκη

Ηλιος : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς βρίσκεται νεκρός ο Δημήτρης – Σε σοκ η Αλίκη

 

Νεκρός ο Δημήτρης, θρήνος και οδύνη για την Αλίκη!!!Ο Χρήστος βρίσκει το στικάκι με τα στοιχεία για τους διακινητές και ετοιμάζεται να το παραδώσει στην υπηρεσία του.

Ενα τηλεφώνημα της Αλίκης τον σταματάει, καθώς όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης έχει πέσει στα χέρια του κυκλώματος και κινδυνεύει η ζωή του. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης που κρατείται μαζί με την Αζίζα, μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό για τη μητέρα της. Η Αθηνά πληροφορείται σοκαρισμένη κάτι για το Στέφανο, αλλά δεν πιστεύει τίποτα αν δεν το διαπιστώσει με τα μάτια της…. Ο Νικήτας, συνειδητοποιώντας πως για μία ακόμη φορά ο αδελφός του τον έχει ξεγελάσει, αποφασίζει να αποκαλύψει το σχέδιο του στην αστυνομία.

Δείτε ακόμη Άγρίες Μέλισσες: Θα σε σκοτώσω παλιοθήλυκο

Ήλιος - Δημήτρης -

Η νέα απειλή

Η Αθήνα και ο Χρήστος καταστρώνουν ένα σχέδιο για να σώσουν τον Δημήτρη, όμως η Αλίκη έχει τις αμφιβολίες της. Ο Νικήτας έρχεται αντιμέτωπος με ηθικά διλήμματα σχετικά με τον αδερφό του και η συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων που δεν ήθελε να παραδεχτεί, είναι πολύ οδυνηρή γι αυτόν.

Δείτε επίσης : Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 96 , 97 , 98 , 99 , 100

Εν τω μεταξύ, μία νέα απειλή εμφανίζεται για την Αλίκη και την Αζίζα, ενώ ο Δημήτρης βρίσκεται ακόμη αβοήθητος στο έλεος του τζαφάρ. Η Ελένη, μετά το σοκ που έχει υποστεί με το θέμα του πατέρα της, ξεσπάει και βγάζει από μέσα τις της πιο οδυνηρές αλήθειες…

Ήλιος - Δημητρης -

Η καθοριστική συνάντηση

Ο Τζαφάρ συνεχίζει να κρατά όμηρο το Δημήτρη προκειμένου να βγει ασφαλής από τα σύνορα ο Χρήστος και η Αθήνα διαφωνούν σχετικά με το πώς να χειριστούν υπόθεση. Ο Δημήτρης, που έχει καταλάβει τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται η Αλίκη με την Αζιζα, προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της… Ο Νικήτας έχει μια καθοριστική, για το μέλλον της σχέσης τους, συνάντηση με τον αδερφό του.

Ο Χρήστος εκτελεί το σχέδιο του Τζαφάρ και τον βγάζει από τη χώρα Με αντάλλαγμα να αφήσει ελεύθερο τον Δημήτρη. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δει αν ο Τζαφάρ έχει κρατήσει το λόγο του… Τίποτα, όμως, δεν θα είναι όπως φαίνεται…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ο Στέφανος έρχεται στη Μάνη δυναμικά

Ήλιος - Χρηστος -

Το στοιχείο-φωτιά

Ο Δημήτρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να φτάσω στο σπίτι Τσαλίκης για να προλάβει να τη σώσει από τους ανθρώπους του Τζαφάρ. Παράλληλα, η Αθηνά απογοητεύεται από τη συμπεριφορά του Αχιλλέα, όταν του ανακοινώνει πως θέλει να το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να γίνουν οικογένεια οι δυο τους με το μωρό.

Ο Ιάσωνας αισθάνεται ενοχές με την απόφαση να φύγει για το εξωτερικό. Ο Χρήστος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που τον οδηγεί εσπευσμένα στο σπίτι της Αλίκης… Όταν φτάνει εκεί, θα είναι ήδη αργά…

Ήλιος - Ιασονας -

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Ευθαλία εισβάλει στην σειρά

Ο Δημήτρης πέφτει νεκρός από τους πυροβολισμούς του Τζαφάρ, κάτι που σημαίνει πως ο Γιώργος Καραμίχος που υποδύεται το συγκεκριμένο χαρακτήρα, αποχωρεί από τη σειρά. Ο λόγος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πως τον Μάρτιο κάνει πρεμιέρα στην Αμερική μία παράσταση βασισμένη στα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη σύμφωνα με το τηλεόραση, όπου σκηνοθετεί και παίζει, η οποία κατόπιν θα έρθει και στην Ελλάδα. Στην συνέχεια, ο ηθοποιός θα συμμετέχει σε δύο ξένες ταινίες που στην Ευρώπη.

Ήλιος: Νεκρός ο Δημήτρης – Σε σοκ η Αλίκη

Οι έρευνες της Αθήνας και του Χρήστου

Ο θάνατος λοιπόν του Δημήτρη θα οδηγήσεις εξελίξεις θα αλλάξουν τη ζωή όλων για πάντα. Η Αθηνά και ο Χρήστος ανακρίνουν τον άνθρωπο που προκάλεσε τη συμπλοκή στο σπίτι της Αλίκης κατ’ εντολή του Τζαφάρ προσπαθώντας να αποδώσουν δικαιοσύνη.

Δείτε επίσης : Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 91 , 92 , 93 , 94 , 95

Θα τα καταφέρουν ή είναι ήδη πολύ αργά; Την ίδια στιγμή η Αλίκη είναι συντετριμμένη, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθεί στα πόδια της.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers και τα επόμενα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά Ηλιος  

Close