‘Ηλιος: Σοβαρό ατύχημα για τον Αχιλλέα

Ήλιος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα υπάρξει σοβαρό ατύχημα για τον Αχιλλέα. 

Βρε Αχιλλέα μου ούτε μια εκδρομή δεν μπορείς να πας ; Μα πρέπει να σε έχουν  ματιάσει βρε παιδάκι μου …

Ο Μάνος εκτελεί το σκοτεινό σχέδιο του, η Αζίζα το σκάει

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αχιλλέας παθαίνει σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής και ο Μάνος εκμεταλλεύεται για να κάνει πράξη το σκοτεινό σχέδιο του. Από την άλλη, η Αλίκη είναι σε πανικό, καθώς η Αζίζα το σκάει.

Ήλιος-Μάνος

Δείτε ακόμη Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 120 , 121 , 122 , 123

Η Αθηνά εξακολουθεί να πιστεύει πως ο Μάνος είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Στέφανο και ότι επέστρεψε στην Καβάλα για να της κάνει κακό. Κανείς όμως, δεν συμμερίζεται την άποψη της. Μάλιστα, στην πορεία της σειράς και μέσα από διάφορα γεγονότα και ενέργειες, ο Μάνος καταφέρνει να απόδειξη σε όλους πως δεν έχει σχέση με τον Στέφανο και ότι απλά τυχαίνει να μοιάζουν πολύ εμφανισιακά.

‘Ηλιος: Σοβαρό ατύχημα για τον Αχιλλέα

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτήν την ηθοποιό αντικαθιστά στην σειρά η Γιάννα Ζιάννη

Ο Αχιλλέας πείθει την Αθήνα να ξεπεράσει τους φόβους της και να βγάλει από το μυαλό της ότι ο Μάνος μπορεί να τη βλάψει. Έτσι, εκείνη αποφασίζει να τον εμπιστευτεί και να τον ακούσει δίνοντάς του μία ευκαιρία να τον γνωρίσει καλύτερα. Ο Μάνος, μαζί με τη σύντροφό του, τη Βίβιαν, με την οποία σκοπεύουν να παντρευτούν, προσεγγίζουν την Αθήνα και τον Αχιλλέα.

Ανάμεσα λοιπόν, στα δύο ζευγάρια αρχίζει να δημιουργείται μία φιλική σχέση. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Μάνος ζητάει από τον ψυχολόγο να γίνει ο νονός του παιδιού που περιμένουν. Εκείνος, φυσικά, ξαφνιάζεται, αλλά στη συνέχεια δέχεται με χαρά. Λίγες μέρες μετά, οι δυο άντρες οργανώνουν μία εκδρομή.

Ήλιος-Αθηνά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος δέχεται τη σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού

Η Αθηνά δέχεται να πάνε οι τέσσερις τους καθώς δείχνει να μην έχει πια καμία αμφιβολία γι’ αυτόν. Κανείς, όμως, δεν υποψιάζεται την αλήθεια για το Μάνο και τις προϋποθέσεις του. Αυτή η εκδρομή πρόκειται να εξελιχθεί σε… θρίλερ ο Μάνος θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ο Αχιλλέας παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα και η Αθηνά είναι σοκαρισμένη.

‘Ηλιος: Σοβαρό ατύχημα για τον Αχιλλέα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Στεφάνου στον Φίλιππο ; Θα σε λιώσω φονιά

Τότε ο Μάνος εκμεταλλεύεται την κατάσταση του και βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να εκτελέσει το σκοτεινό σχέδιο του εναντίον τους, θέλοντας να τους εκδικηθεί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, πίσω στην Καβάλα, η Αλίκη προσπαθεί να βγάλει άκρη με την υπόθεση της Αζίζα. Η Λείλα, όμως, ζητάει ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να πάρει άμεσα την κόρη της πίσω. Έπειτα, από αυτήν την κίνηση, η Αλίκη ξεσπάει ξανά κατά του Παύλου.

Ο δικηγόρος αισθάνεται άσχημα μιας και καταλαβαίνει ότι υπερασπιζόμενος τη Λείλα χάνει τη φιλία της Αλίκης. Παράλληλα, η μικρή καταφέρνει και το σκάει από το σπίτι. Όταν η Αλίκη επιστρέφει και δεν βρίσκει το κοριτσάκι, πανικοβάλλεται και αρχίζει να την αναζητά! Θεωρώντας ότι η Λειλα, ενημερώνει αμέσως στις Αρχές. Όμως η γυναίκα πηγαίνει στο σπίτι της λέγοντας στην Αλίκη πως δεν έχει καμία ανάμειξη και την κατηγορεί πως εξαιτίας της χάθηκε η Αζιζα.

Ήλιος-Αζίζα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αν μιλήσεις θα σε θάψω- Οι απειλές στην Αντιγόνη

Μάλιστα, ο Παύλος υποστηρίζει τη Λείλα, εξοργίζοντας ακόμη περισσότερο την Αλίκη. Οι επόμενες ώρες είναι δραματικές για όλους και επικρατεί μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες μέχρι να βρεθεί η μικρή και να σιγουρευτούν πως είναι καλά και δεν κινδυνεύει.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers και τα επόμενα επεισόδια για την αγαπημένη σειρά Ηλιος  

Close