Σασμός: Αυτήν την ηθοποιό αντικαθιστά στην σειρά η Γιάννα Ζιάννη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικες καθώς αυτήν την ηθοποιό αντικαθιστά στην σειρά η Γιάννα Ζιάννη.

Άλλα περιμέναμε Άλλα μας βρήκανε δεν πειράζει καλέ μια χαρά… Όλα καλά…

Η δραματική σειρά Σασμός, σε σενάριο Β. X. Σπηλιόπουλου και σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Alpha, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Σασμός: Η αντικατάσταση ηθοποιού στην σειρά

Δείτε ακόμη Σασμός Βέρα Μακρομαρίδου : H αποκάλυψη που μας σόκαρε

Παρ’ όλα αυτά, οι συντελεστές δεν επαναπαύονται και δυναμώνουν περισσότερο τις ιστορίες, εντάσσοντας ακόμη και καινούργια πρόσωπα στο καστ.

Ένα από αυτά, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ήταν η Ντίνα Μιχαηλίδου. Η ηθοποιός, όμως, χρειάστηκε να αντικατασταθεί για λόγους υγείας από μια συνάδελφο της και συγκεκριμένα από τη Γιάννα Ζιάννη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φριχτός φόνος του Τόλη

Σασμός: Αυτήν την ηθοποιό αντικαθιστά στην σειρά η Γιάννα ΖιάννηΔείτε ακόμη Σασμός Δημήτρης Ήμελλος : Ο γιος του Φοίβος στην σειρά

Εκείνη, λοιπόν, πρόκειται να ερμηνεύσει το ρόλο της Δέσποινας, η οποία είναι χήρα και η μητέρα του νεαρού Πέτρου ο οποίος έχασε πρόσφατα τη ζωή του και κηδεύεται στα Γιάννενα, όταν φτάνουν εκεί η Μαρίνα και η Αργυρώ.

Σασμός: Η αντικατάσταση ηθοποιού στην σειρά

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Κλαίρη βάζει φυλακή τον Μαθιό

Σασμός: Αυτήν την ηθοποιό αντικαθιστά στην σειρά η Γιάννα Ζιάννη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος δέχεται τη σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού

Η Δέσποινα είναι η θεία του Σταύρου και του Βαγγέλη (αδελφή της μάνας τους, που έχει πεθάνει πριν από χρόνια). Αυστηρή και στοργική, στέκεται δίπλα τους σαν μάνα, ενώ αναπτύσσει φιλικές σχέσεις με τη Μαρίνα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close