Σασμός: Ο Νικηφόρος δέχεται τη σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού

Σασμος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς  ο Νικηφόρος δέχεται τη σχέση Μαθιού  Βασιλικής.

Να και ένα ευχάριστο βρε παιδιά…Βεγγαλικά θα ρίξουμε! Αντέ να σας δούμε να κυκλοφορείτε ελεύθεροι σαν πιτσουνάκια

Σασμός: Ο Νικηφόρος δέχεται τη σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Κλαίρη βάζει φυλακή τον Μαθιό

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στη σειρά του Alpha. Έτσι, και στα επόμενα επεισόδια, ο Νικηφόρος πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο μυστικό του Μαθιού και της Βασιλικής. Ο νεαρός μαθαίνει πως έχουν ερωτική σχέση και η αντίδρασή του προκαλεί τρόμο στη μητέρα του, ενώ η στάση της Καλλιόπης ξαφνιάζει τον Μαθιό.

Μία σειρά από εκπλήξεις έρχεται να ανατρέψει τις ισορροπίες. Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, μετά το θάνατο του Πετρή, ο καθένας από τις εμπλεκόμενες οικογένειες προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση, με τους κινδύνους αλλά και τον πόνο που επέφερε αυτή η εξέλιξη. Η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ ανήκει πλέον στο παρελθόν και τίποτα δεν μοιάζει πια ικανό να μπορεί να τους ξανά φέρει κοντά. Αντίθετα, αυτή η κατάσταση έφερε πιο κοντά από ποτέ τη Βασιλική και τον Μαθιό.

Σασμός: Ο Νικηφόρος δέχεται τη σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτήν την ηθοποιό αντικαθιστά στην σειρά η Γιάννα Ζιάννη

Το παράνομο ζευγάρι καταφέρνει να βρίσκει στιγμές να περνάει μαζί όσα δεν κατά τα προηγούμενα χρόνια. Ο Μαθιός νιώθει παραδομένος στον έρωτά του για εκείνη και είναι αποφασισμένος να έρθει αντιμέτωπος με όλους και όλα προκειμένου να καταφέρει να ζήσει με τη Βασιλική όσα τους στέρησε ο γάμος της με τον Στεφανή. Το μεγαλύτερο, όμως, εμπόδιο γι’ αυτούς είναι ο Νικηφόρος.

Έτσι, ο Μαθιός ξεκαθαρίζει στη Βασιλική πως με την πρώτη ευκαιρία θα μιλήσει ανοιχτά στον νεαρό. Ο ίδιος ελπίζει πως ο Νικηφόρος να δεχτεί τη σχέση τους, καθώς μετά το θάνατο του Στέφανη βλέπει το Μαθιό σαν δεύτερο πατέρα του.

Σασμός: Ο Νικηφόρος δέχεται τη σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού

Δείτε επίσης : Σασμός: Διστακτικοί με την Κλαίρη οι γονείς του Μανώλη

Όπως θα παρακολουθήσουμε, παρά τους ενδοιασμούς της Βασιλικής, η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης  φτάνει. Καθώς ο Νικηφόρος επιστρέφει στο χωριό, έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη έκπληξη όλων. Ο Μαθιός είναι έτοιμος να του μιλήσει για την αγάπη που τρέφει για τη Βασιλική.

Οι δυο τους  πηγαίνουν μία μεγάλη βόλτα στο βουνό και εκεί ο Μαθιός αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ότι είναι σε σχέση με τη μητέρα του. Του εξομολογείται τα αισθήματα του αλλά και πως θέλει να κάνει τη Βασιλική ευτυχισμένη. Κι ενώ ο Νικηφόρος έχει μείνει μετέωρος μετά την αποκάλυψη, η Βασιλική κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της για το πώς θα αντιδράσει το παιδί της.

Σασμός: Ο Νικηφόρος δέχεται τη σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο φριχτός φόνος του Τόλη

Η Καλλιόπη ενημερώνεται για τις εξελίξεις και κρατάει μία αναπάντεχη στάση στο θέμα του Νικηφόρου, που θα εκπλήξει ευχάριστα τον Μαθιό. Η γυναίκα στηρίζει το παράνομο ζευγάρι και στέκεται στο πλευρό του γιου της για πρώτη φορά. Αντίθετα, ο Νικηφόρος ζητάει λίγο χρόνο προκειμένου να συνειδητοποιήσει όσα έμαθε αλλά και αποφασίσει αν μπορεί να δεχτεί έναν άλλον άντρα στη ζωή της μητέρας του.

Η αγωνία της Βασιλικής και του Μαθιού για την απόφασή του Νικηφόρου φτάνει στο κατακόρυφο. Μάλιστα, ο Μαθιός εξομολογείτε στη μητέρα του την πρόθεσή του να φύγει από το χωριό, αν η απόφασή του παιδιού είναι αρνητική.

Σασμός: Ο Νικηφόρος δέχεται τη σχέση της Βασιλικής και του Μαθιού

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο σπιούνος αστυνόμος πιάνεται στα πράσα

Το ζευγάρι έχει την πεποίθηση πώς ο νεαρός δεν θα δεχτεί ποτέ αυτή τη σχέση και περιμένει με αγωνία το οριστικό τέλος της. Ωστόσο, όπως θα δούμε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού mytv, ο Νικηφόρος αφήνει το Ηράκλειο και γυρίζει στο χωριό για να δώσει την τελική του απάντηση.

Αν και του είναι δύσκολο να αποδεχθεί πως μετά τον πατέρα του η Βασιλική άνοιξε την αγκαλιά της για κάποιον άλλον, η αγάπη και η εκτίμηση που νιώθει για τον Μαθιό υπερτερούν και μοιάζει να είναι δεκτικός απέναντι στη σχέση τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close