Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 11 , 12

Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια : Περιλήψεις των επεισοδίων 6, 10.  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι του ΕΡΤ1 . Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 11 στις 17/10/2022

Επεισόδιο 11

Δευτέρα 

Μία συμπλοκή με την καθηγήτρια του γιου του βγάζει εκτός εαυτού τον Βανδώρο ο οποίος γίνεται βίαιος και την χτυπάει, με αποτέλεσμα η Σοφία να αμυνθεί. Παρότι εκείνη δε σκοπεύει να μπλέξει την αστυνομία το περιστατικό γίνεται γνωστό με αποτέλεσμα να υπάρξουν βιαιές αντιδράσεις μεταξύ των μαθητών.

Δείτε ακόμη Κάνε ότι κοιμάσαι: Η φίλη της Νάσιας ήταν μπλεγμένη στην συμμορία

Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 9, 10

Δείτε ακόμη Κάνε ότι κοιμάσαι: Το ένοχο μυστικό της συμμαθήτριας της κόρης του Νικόλα

Ο Στάθης πέφτει θύμα ξυλοδαρμού ως εκδίκηση για τον πατέρα του. Παράλληλα ο Νικόλας έχει αρχίσει να πλησιάζει την μυστηριώδη γυναίκα της συμμορίας, ενώ η Μπετίνα αποφασίζει να παρακολουθήσει κρυφά την κόρη της και σοκάρεται με αυτό που βλέπει

Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 12 στις 17/10/2022

Επεισόδιο 12

Δευτέρα 

Στο μεταξύ ο Βανδώρος καταφέρνει να αναστατώσει την αστυνομία με μία αποκάλυψη που έχει να κάνει με τον Νικολά και το σύζυγό του. Η Άννα είναι στα ίχνη του μαθητή που προκάλεσε τις βίαιές συγκρούσεις στο σχολείο ενώ ο Νικόλας προσπαθεί να κατευνάσει τις εντάσεις που υπάρχουν ανάμεσα στους μαθητές.

Δείτε ακόμη Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι χαρακτήρες της σειράς

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η φίλη της Νάσιας ήταν μπλεγμένη στην συμμορία

Δείτε ακόμη Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 9, 10

Παράλληλα υποπτεύεται ότι η κόρη του κάλυπτε την μητέρα της γνωρίζοντας το σκοτεινό μυστικό της. Η ανησυχία πλέον έχει αρχίσει να διαλύει τα μέλη της συμμορίας ενώ η Βικτώρια βρίσκει ένα αναπάντεχο σύμμαχο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close