Κάνε ότι κοιμάσαι: Η φίλη της Νάσιας ήταν μπλεγμένη στην συμμορία

Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η φίλη της Νάσιας ήταν μπλεγμένη στην συμμορία.

Αυτό το κορίτσι δεν μου κάθεται καλά!!!!

Οι έρευνες του Νικόλα στέκονται εμπόδιο και η συμμορία σταμάτα προσωρινά την δράση της. Τα νέα στοιχεία όμως που έρχονται στο φως περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Ποια ήταν η σχέση της κόρης του Νάσιας με τη συμμορία και τι συναναστροφές είχε η γυναίκα του Ευαγγελία με τον Ίσσαρη;

Δείτε ακόμη Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 7, 8

Κάνε-ότι-κοιμάσαι-Νικόλας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ξεκινούν τα προβλήματα στον γάμο τους

Ο Νικόλας βλέπει το τελευταίο θύμα της συμμορίας και αρχίζει να δέχεται απειλές από τον Μιχάλη. Έπειτα από αυτό, τα μέλη της συμμορίας αποφασίζουν να παγώσουν την δράση τους για λίγο ,φοβούμενοι ότι ο καθηγητής θα ειδοποιήσει την αστυνομία. Αυτό βέβαια προκαλεί τριγμούς στη σχέση τους και δεν αργούν να προκληθούν και οι πρώτοι καυγάδες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα σωθεί το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

 

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η φίλη της Νάσιας ήταν μπλεγμένη στην συμμορία

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βγάζει το άλλο του πρόσωπο στην Αργυρώ

Παράλληλα η Άννα προσπαθεί να μάθει από τον Ίσσαρη ποια ήταν η σχέση του με τη γυναίκα του Νικόλα πριν σκοτωθεί. Η συμμαθήτρια της Νάσιας, φοβάται να αποκαλύψει το μυστικό της όπως και την σχέση που είχαν αυτή και η Νάσια, με την συμμορία πριν από την αιματηρή ληστεία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος βγαίνει εκτός ελέγχου

 

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η φίλη της Νάσιας ήταν μπλεγμένη στην συμμορία

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έτσι θα παντρευτεί ο Δημήτρης την Άννα

Στο μεταξύ ο Νικόλας κατηγορεί τον Χριστόφορο για τον βιασμό της  Νάσιας το βράδυ που την άφησε να βγει χωρίς να τους το πει. Ο πρώην εραστής της Ευαγγελίας δείχνει στον αδερφό της μία φωτογραφία που αποδεικνύει την γνωριμία της με τον αστυνόμο και τον δικηγόρο του Βανδώρου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Μάνα της Άννας μαθαίνει την αλήθεια

Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 1

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται ο Πάνος το δεξί χέρι του Φαρμάκη

Αποκαλύπτεται επίσης ότι πριν την σκοτώσουν είχε μπει στο γειτονικό σπίτι κάτι που ανακαλύπτει στην συνέχεια η ιδιοκτήτρια και φέρνει και άλλες πολλές ανατροπές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close