Κυριάκος Μητσοτάκης: Όσα είπε για την σειρά

Ο πρωθυπουργός της χώρας μας Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και αναφέρθηκε στην ελληνική σειρά Σασμός.

Ας βρεθεί σαν γκεστ και πάρτε μου την ψυχή

Για τις δραστηριότητες στον ελεύθερό του χρόνο μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται!» με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός συνήθως προτιμά να αθλείται ωστόσο πολλές φορές χαλαρώνει παρακολουθώντας «Σασμό» χαρακτηρίζοντας τη σειρά πολύ ενδιαφέρουσα.

Κυριάκος Μητσοτάκης : Ανοίγει η πλατφόρμα για εμβολιασμό παιδιών κάτω των 12 ετών

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Συγκεκριμένα ερωτηθείς για τον τρόπο που αποφορτίζεται, σύμφωνα με το newsboomb, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Όχι διαφορετικά από οποιονδήποτε. Για μένα είναι η άθληση.

Όσο αργά το βράδυ και αν είναι. Είναι σημαντική εκτόνωση. Είναι συνηθισμένο να μην πηγαίνουν καλά τα πράγματα. Μια χαλαρή συζήτηση με τη γυναίκα μου».

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος εξαφανίζεται με τον μικρό Πετρή

Και συνέχισε: «Να αφήσουμε μακριά τα κινητά. Έχω δει επεισόδια του Σασμού, τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα σειρά. Χαίρομαι γιατί η ελληνική τηλεόραση παράγει ενδιαφέρον περιεχόμενο. Βλέπω ποδόσφαιρο. 

Είναι πολύ ωραίο που 9 το βράδυ υπάρχει ένα ματς. Βλέπω Netflix, διαβάζω. Ακούω μουσική στο αυτοκίνητο, στις περιοδείες ή στο αεροπλάνο».

Close