Σασμός-Σταύρος-Μικρός-Πετρής

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος εξαφανίζεται με τον μικρό Πετρή.

Μην σε πετύχει ο Αστέρης αγόρι που θα σε κάνει…

Ένα λάθος της Στέλλας, θα φέρει την καταστροφή. Ο Σταύρος θα έρθει αντιμέτωπος με μία φρικτή αλήθεια που θα βάλει σε κίνδυνο τον μικρό Πετρή, στη σειρά Σασμός. Πεπεισμένος πως το διαζύγιο βρίσκεται κοντά, αποφασίζει να διεκδικήσει το παιδί, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την Αργυρώ.

Για να πετύχει πιο εύκολα τον στόχο του, ξεκινάει με μια αγωγή στα δικαστήρια. Ζητά την βοήθεια της Στέλλας, με την ελπίδα πως η δικηγόρος θα τον βοηθήσει να εκδικηθούν την Αργυρώ Βρουλάκη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος τελειώνει το κακό

Σασμός: Ο Σταύρος τρελαμένος απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θα τα τινάξει όλα στον αέρα

Η Στέλλα μένει άναυδη με την πρόταση του Σταύρου. Όχι μόνο αρνείται να υπερασπιστεί τον Σταύρο, αλλά, μάλιστα, του αναφέρει πως ο δεσμός του Αστέρη και της Αργυρώς είναι μεγάλος, λόγω του νεφρού!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος ρουφιανεύει την Καλλιόπη

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος τρελαμένος απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα

Πλέον, ο Σταύρος γνωρίζει την αλήθεια και γίνεται ακόμη πιο έξαλλος. Με ποιον τρόπο θα εκδικηθεί την Αργυρώ, αλλά και τον Αστέρη; Όλα είναι έτοιμα να τιναχτούν στον αέρα, για ακόμη μια φορά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ζητά απο τον Παύλο να κάνουν Σασμό

Σασμός: Ο Σταύρος επιστρέφει στην Κρήτη με τον αδερφό του για να πάρουν εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος τραυματίζεται σε συμπλοκή άσχημα

Σίγουρος πως η Αργυρώ θα μάθει την αλήθεια για το νεφρό, στη σειρά Σασμός, ο Σταύρος αρπάζει τον μικρό Πετρή και φεύγει από την Κρήτη. Μόνο έτσι θα την κάνει να πονέσει και να καταλάβει πως δεν αστειεύεται..

Δείτε ακόμη Σασμός: Τελεσίδικο-Ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κάνει φονικό

Η Αργυρώ και η Μαρίνα καταρρέουν. Ένας ατελείωτος πόλεμος έχει ξεκινήσει, με επίκεντρο το μωρό. Η Αργυρώ ψάχνει παρηγοριά, την οποία θα της δώσει ο… Αστέρης. Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close