Σασμός-Τζένη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Τζένη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

ΤΖΕΝΗΗΗ ΜΗΗΗ

Η σειρά του ALPHA, Σασμός, έχει καταφέρει όχι μόνο με την πλοκή της αλλά και με τους συγκλονιστικούς πρωταγωνιστές της να είναι καθημερινά στις πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθέασης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος εξαφανίζεται με τον μικρό Πετρή

Σασμός-Νικηφόρος-Τζένη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος τελειώνει το κακό

Ωστόσο, τα γεγονότα που έρχονται θα είναι πράγματι ανατρεπτικά αφού ένας ακόμα χωρισμός αναμένεται να προστεθεί στη λίστα με τα όσα δραματικά συμβαίνουν στην Άνω Ποριά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη θα τα τινάξει όλα στον αέρα

Σασμός: Η Τζένη έρχεται κοντά με τον Μανώλη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος ρουφιανεύει την Καλλιόπη

Είναι η παρουσία της Νάντιας στο νυχτερινό μαγαζί της σειράς του ALPHA, που θα κάνει τη ζωή του Μανώλη πιο εύκολη, όμως τα πραγματικά προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν το κορίτσι αυτό το βάλει στο μάτι και ο Νικηφόρος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος τρελαμένος απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα

Σασμός: Η Τζένη έρχεται κοντά με τον Μανώλη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ζητά απο τον Παύλο να κάνουν Σασμό

Οι δύο κολλητοί θα αργήσουν να καταλάβουν πως είναι ερωτευμένοι με το ίδιο άτομο, όταν όμως το κάνουν και παράλληλα συνειδητοποιήσουν πως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω, η φιλία τους θα κλονιστεί. Ανάμεσα τους θα μπει ο ανταγωνισμός και η έχθρα!

Εδώ λοιπόν είναι που μπαίνει και το λεγόμενο spoiler αφού σε σημερινό του στόρυ φαίνεται η Τζένη, η πρώην πια σύντροφος του Νικηφόρου, να κρατάει μία αυτοσχέδια αγχόνη!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος τραυματίζεται σε συμπλοκή άσχημα

Σασμός: Η Τζένη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Δείτε ακόμη Σασμός: Τελεσίδικο-Ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού

Αν και η εικόνα είναι πολύ… περιποιημένη, και το σχόλιο spoiler έχει γραφτεί αρκετές φορές, θέλουμε να πιστεύουμε ότι ούτε ο Μανώλης, ούτε και ο Νικηφόρος θα αποπειραθούν να κρεμαστούν!

Εκτός και αν είναι γαμήλια κρεμάλα που επίσης δεν προβλέπεται! Το πιθανότερο σενάριο είναι το σχοινί να υπήρχε κάπου εκεί κοντά στην Άνω Ποριά που συχνά πυκνά όλο και κάποιος πεθαίνει

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close