Μαύρο Ρόδο-Όλγα-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτό δείχνει το αποτέλεσμα DNA για την Όλγα.

Σ Ο Κ!

Η Όλγα συνεχίζει να ψάχνει το παρελθόν της μητέρας της και κάνει προσπάθεια να συναντήσει έναν άντρα που υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι ο πατέρας της. Όταν η Πολυξένη το μαθαίνει προσπαθεί να εμποδίσει την κόρη της αποκαλύπτοντάς της πως ίσως ο Καστρινός να είναι ο πατέρας της!

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Της καρφώνει μια σύριγγα με δηλητήριο στο λαιμό

Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το σχέδιο της Κασσιανής για να γυρίσει η Ελισάβετ στο μοναστήρι

«Έχεις τρελαθεί; Παίζεις με τα συναισθήματά μου για να πλευρίσεις τον Θέμη; Είσαι απαράδεκτη, αλήθεια», της φωνάζει εξοργισμένη και όταν ο Θέμης που τις ακούει ρωτάει να μάθει τι συμβαίνει, τότε η Όλγα αντιμετωπίζει μπροστά του την Πολυξένη, ενημερώνοντάς τον για τις κινήσεις της μητέρας της:

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πέφτει στη παγίδα

Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Η Γιάννα ξεμπροστιάζει την Κασσιανή για το ψεύτικο θαύμα

«Δεν είμαι δική σας κόρη! Αυτή είναι μια ιστορία που έχει επινοήσει η μητέρα μου για να μπορεί να σας έχει από κοντά και να ζήσει τη μεγάλη ζωή! Πάντα ήθελε να φύγει από τη Γερακιανή, αλλά έμενε γιατί ο Λευτέρης έχει περιουσία. Το ίδιος κοιτάζει και σ’ εσάς».

Ο Θέμης είναι άφωνος με αυτά που ακούει αλλά κατά βάθος ξέρει την Πολυξένη και δεν περίμενε κάτι καλύτερο από αυτή. Σύντομα τα αποτελέσματα DNA βγαίνουν και η Όλγα τα παίρνει στα χέρια της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ανάμεσα στον διάολο και στον άγγελο

Μαύρο Ρόδο-Όλγα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 69 , 70 , 71 , 72

Αυτά δείχνουν πως ο Θέμης Καστρινός δεν είναι ο πατέρας της. Τότε ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που αποκαλύπτει η Πολυξένη στο Θέμη; Μήπως ότι την Πολυξένη την βίαζε ένα συγγενικό της πρόσωπο; H συνέχεια προβλέπεται δραματική…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close