Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το σχέδιο της Κασσιανής για να γυρίσει η Ελισάβετ στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού αυτό είναι το σχέδιο της Κασσιανής για να γυρίσει η Ελισάβετ στο μοναστήρι. 

Τα ράσα την μάραναν την Κασσιανή..

Στροφή 180 μοιρών έχει κάνει ο χαρακτήρας του Γεράσιμου στο Μαύρο Ρόδο και από το καλό παιδί με το αγγελικό πρόσωπο, έχει μεταμορφωθεί σε διάολο από τον αρρωστημένο έρωτά του για την Ελισάβετ.

Ο νεαρός δεν έχει σκοπό να αφήσει ποτέ την κοπέλα να ευτυχήσει με τον Πέτρο και θα κάνει το πάντα για να το πετύχει αυτό. Ακόμα κι αν χρειαστεί να βάψει ξανά τα χέρια του με αίμα για χάρη της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος πέφτει στη παγίδα

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Η Γιάννα ξεμπροστιάζει την Κασσιανή για το ψεύτικο θαύμα

Για την ώρα όμως, χρησιμοποιεί κάθε μέσο προκειμένου να τη φέρει πίσω στο μοναστήρι και να μείνει, μακριά από τον Πέτρο. Για να το πετύχει αυτό επιστρατεύει την αδίστακτη Κασσιανή και η ιστορία παίρνει πια άλλη τροπή.

Όλα θα αρχίσουν από την απόφαση της Ελισάβετ να πάει με τον πατέρα της στην Πάτρα. Ο Γεράσιμος που το μαθαίνει σπεύδει εκεί και όταν την αντικρίζει με κανονικά ρούχα και όχι με τα ράσα καταλαβαίνει πως τη χάνει από τη ζωή του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 69 , 70 , 71 , 72

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Συλλαμβάνουν τον Δαμαλά

Κάτι που δεν θα επιτρέψει και δεν καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Από την άλλη η Ελισάβετ αρχίζει να βλέπει πως είναι να ζει κανείς στον έξω από το μοναστήρι κόσμο. Και φυσικό ο Πέτρος παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό.

Κι ενώ η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνάνε καλά, ο Γεράσιμος πάει ξανά στην Πάτρα και όταν τους βλέπει μαζί χαντακώνεται. Ζητάει από την Ελισάβετ να μιλήσουν ιδιαιτέρως.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Κασσιανή για να εξοντώσουν την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος δηλητηριάζει την Κύρα

Της λέει ότι δεν μπορεί να την καταλάβει και ότι δεν την αναγνωρίζει. Η ίδια του απαντά ότι εκείνη θα αποφασίσει τι θα κάνει και του ζητά να φύγει.

Εκείνος πριν φύγει της λέει ότι εκείνος θέλει μόνο το καλό της και της το έχει αποδείξει και με αυτό που έκανε στο παρελθόν. Η Ελισάβετ νιώθει ενοχικά, ενώ ο Πέτρος που κρυφάκουγε τη ρωτάει ευθέως τι είχε κάνει ο Γεράσιμος για εκείνη στο παρελθόν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή κράτα τη Φιλαρέτη για να την βασανίζει.

Όμως δεν του αποκαλύπτει το παραμικρό. Επιστρέφοντας στο χωριό στην Πάτρα, ο Γεράσιμος θα αναστατώσει τη Φιλαρέτη την Αυξεντία, δηλώνοντάς τους πως πρέπει να φέρουν την Ελισάβετ άμεσα πίσω στο μοναστήρι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Φιλαρέτη και Θέμης το νέο ζευγάρι;

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης και ο κρυφός εχθρός

Η Κασσιανή που το μαθαίνει του λέει ότι μπορεί εκείνη να την φέρει πίσω αρκεί να κάνει ο Γεράσιμος κάτι για εκείνη. Ο Γεράσιμος αποφασίζει να συνεργαστεί μαζί της με κάθε τίμημα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία γίνεται εμμονική

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα είναι τελικά παιδί από βιασμό;

Ποιο είναι το σχέδιο της Κασσιανής; Τι θα κάνει για να γυρίσει πίσω η Ελισάβετ στο μοναστήρι; spoilers αναφέρουν πως η Κασσιανή θα πάρει τηλέφωνο την Ελισάβετ και θα της πει πως αν δεν γυρίσει άμεσα στο μοναστήρι δεν έχει θέση εκεί, και η Ελισάβετ θα αποφασίσει να γυρίσει. Αλλά όμως λένε πως θα προχωρήσει και σε κάτι ακόμη ποιο σκοτεινό σε συνεργασία με τον Γεράσιμο…. Σε λίγες μέρες θα σας πούμε.

Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το σχέδιο της Κασσιανής για να γυρίσει η Ελισάβετ στο μοναστήρι

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close