Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια  69 , 70 , 71 , 72:   Τι θα δούμε στα  επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .Οι εξελίξεις και φωτογραφίες στο daddy-cool.gr

Ζούμε για να δούμε Πέτρο και Ελισάβετ!! <3

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 69  στις 26 /2/2023

Επεισόδιο 69

Κυριακή 

Η Όλγα παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ πατρότητας και τελικά αποδεικνύεται ότι ο Καστρινός δεν είναι ο πατέρας της. Ο Βίκος κανονίζει και πάλι να βρεθεί με την Αλεξία αναιρώντας την υπόσχεση που έχει δώσει στον Καστρινό και στην Κύρα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 65 , 66 , 67 , 68 , 69

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-Λευτέρης-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Κασσιανή για να εξοντώσουν την Ελισάβετ

Ποιον απ’ τους δύο θα συναντήσουν στο μυστικό τους ραντεβού; Η παρουσία του Παναγιώτη στο σπίτι προκαλεί δυσφορία στην Αλεξία. Ο Πέτρος ενημερώνει το Λευτέρη για τις κινήσεις του Θέμη σε σχέση με τα κτήματα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος δηλητηριάζει την Κύρα

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου

Η Κασσιανή επισκέπτεται τον Σταυρίνο για να βεβαιωθεί ότι είναι πρόθυμος να λάβει μέρος στο “θαύμα”. Ο Γεράσιμος λέει στους γονείς του ότι έχει αποκαλύψει στην Ελισάβετ το μυστικό για το φόνο του Διακοσάββα και ταράζονται..

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 70  στις 27 /2/2023

Επεισόδιο 70

Δευτέρα 

Ο Βίκος δίνει διαταγή για τη δολοφονία του Δαμαλά ενώ η αστυνομία ετοιμάζεται για συλλήψεις. Ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται την Θάλεια και βάζει κάποιον να την παρακολουθήσει. Ο Θέμης δωροδοκεί το Φραγκίσκο με σκοπό να πείσει τον Πέτρο να αναλάβει το έργο με τις επενδύσεις στα κτήματα της Γερακιανής.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή κράτα τη Φιλαρέτη για να την βασανίζει.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Φιλαρέτη και Θέμης το νέο ζευγάρι;

Ο μητροπολίτης και η Κασσιανή ετοιμάζονται για το “θαύμα” στην μόνη ενώ το αίτημα της Φιλαρέτης να μεταφερθεί σε άλλο μοναστήρι δε γίνεται δεκτό. Ο Πέτρος παίζει όλο και περισσότερο την Ελισάβετ να του αποκαλύψει το μυστικό που κρύβει ο Γεράσιμος.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης και ο κρυφός εχθρός

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία γίνεται εμμονική

Στο μεταξύ η Κύρα δεν το βάζει κάτω ενώ παρακολουθεί τον Δαμαλά, θα πάρει επιτέλους την πληροφορία που θέλει σε σχέση με τη δολοφονία της κόρης της.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 71  στις 28 /2/2023

Επεισόδιο 71

Τρίτη 

Ο Δαμαλάς πυροβολείτε και σύντομα συλλαμβάνεται από την ομάδα της Θάλειας. Η επίσκεψη του Γεράσιμου ταράζει την Ελισάβετ αλλά και τον Πέτρο που τους βρίσκει μαζί. Ο Λουκάς εντοπίζει την Θάλεια στην μυστική συνάντηση με τον Παράσχο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα είναι τελικά παιδί από βιασμό;

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ λάμπουν από ευτυχία

Ένα γεγονός που θα τον σοκάρει. Όταν επιστρέψει στο χωριό ο Γεράσιμος αναστατώνει την Φιλαρέτη και την Αυξεντία καθώς ξεκαθαρίζει ότι πρέπει να φέρει την Ελισάβετ άμεσα πίσω στην στο μοναστήρι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα προσπαθεί να προστατεύσει τον Θέμη

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα εκβιάζει τον Βίκο

Η Κασσιανή θέλει να εκμεταλλευτεί την απελπισία του και για να τον χρησιμοποιήσει προς όφελός της.  Ομολογεί ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει αρκεί να της δώσει κι εκείνος το αντάλλαγμα που επιθυμεί.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 72  στις 5 /3/2023

Επεισόδιο 72

Κυριακή 

Η Κασσιανή οριστικοποιεί με τους αδελφούς Μπόγρη τις λεπτομέρειες της παρουσίασης του ψεύτικου θαύματος που θα κάνει τον Σταυρίνο να περπατήσει. Ωστόσο άθελά της η Γιάννα γίνεται μάρτυρας της απάτης και τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα στο μοναστήρι.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο βιασμός της Πολυξένης

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Η Ευτυχία σοκάρεται με το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου

Σύντομα ο Σταυρίνος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Γιάννα και την Φιλαρέτη που τον φέρνουν αντιμέτωπο με τις ευθύνες του και την συνείδηση του. Σύντομα οι σχέσεις του Θέμη με τον Πέτρο βελτιώνονται. Η Πολυξένη αποκαλύπτει στο Θέμη ένα μυστικό.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη θα προσπαθήσει να σταματήσει τον έρωτα Πέτρου – Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια-Πέτρος-Λευτέρης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Καστρινός και Βίκος σε καυτό τετ α τετ

Στο μεταξύ ένα δώρο της Ελισάβετ στον Πέτρο που θα αποκαλύψει τα αληθινά συναισθήματα της για εκείνον. Η Ελισάβετ έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Πέτρο όμως ένα τηλεφώνημα θα την αναστατώσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 73 , 74 , 75 , 76

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close