Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε την Ελισάβετ ανάμεσα στον διάολο και τον άγγελο. 

Αχ Ελισάβετ μας…τι έχεις να περάσεις.

Ο Πέτρος αρνείται την πρόταση που του κάνει ο πατέρας του να αναλάβει την μελέτη για την εκμετάλλευση των χρημάτων της μονής και παράλληλα σπεύδει να ενημερώσει το Λευτέρη για τις κινήσεις του ώστε να είναι προετοιμασμένος να τον αντιμετωπίσει.

Στο μεταξύ ο Γεράσιμος λέει στους γονείς του ότι αποκάλυψε στην Ελισάβετ το μυστικό που κουβαλούσε όλα αυτά τα χρόνια, ότι δηλαδή αυτός σκότωσε τον Διακοσάββα επειδή την κακοποιούσε. Και εκείνη που έχει χάσει πια τη γη κάτω απ’ τα πόδια της αναθεωρεί τα πάντα.

Όλα όσα μέχρι τώρα γνώριζε. Πνίγεται ξανά στις ενοχές. Αυτή τη φορά απέναντι στον άνθρωπο που έφτασε στο έγκλημα για να την προστατέψει. Και πάλι κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι έγινε και αμφισβητεί την σχέση της με τον Πέτρο γιατί ξέρει ότι πληγώνει το Γεράσιμο.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 69 , 70 , 71 , 72

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Συλλαμβάνουν τον Δαμαλά

Περισσότερο από καθετί θέλει να απομακρυνθεί ξανά αλλά πλέον δεν θα είναι εύκολο. Στο μεταξύ ο Θέμης προσπαθώντας να πετύχει το σκοπό του δωροδοκεί το Φραγκίσκο ώστε να πείσει αυτός το γιο του να αναλάβει το έργο της Γερακιανής.

Ο Πέτρος όμως ασχολείται μόνο με την Ελισάβετ. Θέλει να μάθει το μεγάλο μυστικό που της εκμυστηρεύτηκε ο Γεράσιμος και την πιέζει να το αποκαλύψει. Εκείνη αρνείται να το μοιραστεί. Κλείνεται στον εαυτό της την ώρα που τόσο ο Γεράσιμος όσο και ο Πέτρος την πολιορκούν.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος δηλητηριάζει την Κύρα

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου

Ο πρώτος καταλαβαίνοντας πόσο την έχει κλονίσει την επισκέπτεται ξανά και την ταράζει. Και ο Πέτρος όμως ταράζεται όταν πηγαίνει να την δει και τους βρίσκει μαζί.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή κράτα τη Φιλαρέτη για να την βασανίζει.

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Φιλαρέτη και Θέμης το νέο ζευγάρι;

Οι δύο άντρες τσακώνονται ξανά και επιστρέφοντας στο χωριό ο Γεράσιμος πηγαίνεις στο μοναστήρι και λέει επιτακτικά στην Φιλαρέτη και την Αυξεντία ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να φέρουν την Ελισάβετ πίσω στη μονή.

Η Κασσιανή τον ακούει και σπεύδει να τον προσεγγίσει κάνοντας του μια πρόταση. Θα φροντίσει η ίδια να την φέρει πίσω αρκεί κι αυτός να της δώσει το αντάλλαγμα που επιθυμεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close