Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτό είναι το τέλος της σειράς που θα ολοκληρωθεί φέτος.

Ε δεν πάμε καλά

Δεν θα έχει δεύτερη σεζόν το «Μαύρο Ρόδο» παρά τα σενάρια και τις υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Η επιτυχημένη σειρά του Mega θα ρίξει αυλαία φέτος.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία λυγίζει με τα λόγια του Πέτρου για την Ελισάβετ

Μαύρο-Ρόδο-Σαράντος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος φέρνει εισαγγελέα στο μοναστήρι

Οι δημιουργοί της αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο η σειρά να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2023. Όσο για το φινάλε -που κανείς ακόμα δεν γνωρίζει- θα είναι σίγουρα ανατρεπτικό.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς μπαίνει στην σειρά για να σκορπίσει τον θάνατο

Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Αλεξία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 40 , 41 , 42 , 43

Στις σκέψεις, σύμφωνα με το znews, είναι φυσικά να υπάρξει happy end για την Ελισάβετ και τον Πέτρο και να συνεχίσουν τη ζωή τους μακριά από όλους.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ λυγίζει από την ερωτική εξομολόγηση του Πέτρου

Μαύρο Ρόδο: Ο Λουκάς μπαίνει στην σειρά για να σκορπίσει τον θάνατο

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο χωρισμός που θα τα φέρει όλα τούμπα

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα έπεσε στο τραπέζι όπως μάθαμε η σκέψη η Ελισάβετ να μείνει έγκυος από τον Πέτρο και να είναι αυτή η αιτία που θα κλείσει για πάντα πίσω της η πόρτα του μοναστηριού. Οι σεναριογράφοι βεβαίως έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close