Μαύρο-Ρόδο-Σαράντος

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σαράντος φέρνει εισαγγελέα στο μοναστήρι.

Τι κάνεις βρε Σαράντο μου και εσύ…

Ο Λευτέρης αντιμετωπίζει πλέον την Πολυξένη με αδιαφορία και εκείνη φοβάται ότι αυτήν τη φορά η κρίση στον γάμο τους δεν θα ξεπεραστεί τόσο εύκολο. Όταν ο Λουκάς κανένα πέρασμα από την Γερακιαννή δεν περνά απαρατήρητος και οι δικαιολογίες που σκαρφίζεται η Πολυξένη τον φέρνουν πιο κοντά με την Όλγα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 40 , 41 , 42 , 43

Μαύρο-Ρόδο-Σαράντος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ λυγίζει από την ερωτική εξομολόγηση του Πέτρου

Την ίδια στιγμή ο Σαράντος που ψάχνει απεγνωσμένα για τον πατέρα του και ταυτόχρονα προσπαθεί να διαχειριστεί τα όσα έχουν ήδη έρθει στο φως για αυτόν, σύμφωνα με το 7Μέρεςtv, ζητά την βοήθεια της Ευτυχίας για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει στην Παλιόβρυση.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο χωρισμός που θα τα φέρει όλα τούμπα

Μαύρο-Ρόδο-Σαράντος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Μέγα ανατροπή-Ο Βίκος σκοτώνει την Αγγελική

Η Κασσιανή που συνεχίζει να τον έχει από κοντά, εντείνει τις πιέσεις και αυτήν την φορά τον πείθει να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία, προκειμένου να στείλει στο μοναστήρι τον εισαγγελέα και να κάνει την σχετική έρευνα.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος βάζει τα τσιράκια του να σκοτώσουν τον Πέτρο

Μαύρο-Ρόδο-Σαράντος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης χωρίζει την Πολυξένη

Κι ενώ ο Σταυρινός με τη Γιάννα ανακαλύπτουν κάτι για το ατύχημα του που δείχνει ότι μάλλον δεν ήταν και τόσο ατύχημα, η Αγγελική που έχει αποφασίσει να πάρει πια την κατάσταση στα χέρια της και να ασχοληθεί με το μόνο πράγμα που την ενδιαφέρει πραγματικά δηλαδή, με τα παιδιά της, έχει άλλη μία συζήτηση με την ηγουμένη, κάτι που την βοηθά να αναγνωρίσει τις ευθύνες που της αναλογούν στην σχέση της με τον Θέμη. Πλέον, είναι έτοιμη να κάνει μία νέα αρχή…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close