Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα πει: αυτό που βλέπω τώρα στα μάτια σου με παγώνει. Σου δίνω τον λόγο μου ότι δεν θα σε ξαναενοχλήσω.

Έφτασε στο αμήν…

Ο Λευτέρης αναστατωμένος ψάχνει την Ελισάβετ στο μοναστήρι, την ώρα που ο Πέτρος την πλησιάζει σιγά σιγά για να μην την ξυπνήσει και τρομάξει. Εκείνη πλάι σε ένα δέντρο ανοίγει τα μάτια της και μένει έκπληκτη όταν τον αντικρίζει. «Μη φύγεις…», την παρακαλά κι εκείνη αναρωτιέται γιατί την αναζητά.

«Τι ερώτηση είναι αυτή τώρα; Δεν ξέρεις γιατί σε ψάχνω; Μπορεί εσύ να μην ένιωσες την ανάγκη να μου μιλήσεις και να έφυγες
όπως έφυγες εγώ όμως…δεν περνάει στιγμή που να μην σκέφτομαι ότι πρέπει να σου εξηγήσω…ότι αν σε έβλεπα…αν σου μιλούσα…ίσως και να καταλάβαινες», της λέει , αλλά η Ελισάβετ συνεχίζει να τον κοιτάει ψυχρά.

«Για μένα δεν υπήρξε ούτε υπάρχει λόγος να μου εξηγήσεις το οτιδήποτε. Δε χρειάζεται να μου ζητήσεις καμία συγνώμη. Καλό δρόμο», του απαντά και αρχίζει να απομακρύνεται. Ο Πέτρος την ακολουθεί ικετεύοντας την να τον ακούσει.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: H Φιλαρέτη πηγαίνει στο κελί της Αυξεντίας με τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Κι αν έρθει η στιγμή να χωριστούμε αγάπη μου μη χάσεις το θάρρος σου

Τη ρωτά τι νιώθει κι αν φοβάται αλλά εκείνη συνεχίζει να προχωρά με γρήγορα βήματα μέσα στο δάσος. «Σου έκανα μια ερώτηση και μετά απ’ όσα ζήσαμε δε νομίζω ότι μου αξίζει να με αγνοείς και να φεύγεις χωρίς να μου απαντήσεις!

Αν δεν υπάρχει μίσος μέσα σου για μένα…τότε τι υπάρχει;», της φωνάζει. «Δεν υπάρχει μίσος! Από κει και πέρα, όμως…στη ζωή
του καθενός υπάρχει αυτό που τον κάνει να νιώθει καλά. Για μένα υπάρχει η πίστη στον Θεό», του ξεκαθαρίζει.

«Καταλαβαίνω ότι…ήταν απανωτά τα σοκ για σένα εκείνο το βράδυ. Με βρήκες σε ένα άλλο σπίτι λιώμα από το μεθύσι… είδες τις ανοησίες που σκάρωσαν οι παλιοί συμμαθητές μου…Μπορεί όμως αυτό να σβήσει τα πάντα;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: ο Γεράσιμος πηγαίνει να βρει στο δάσος την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το σκουλαρίκι της Κύρας φανερώνει την αλήθεια

Είχαμε βρει τον δρόμο μας, είχαμε ορκιστεί να είμαστε για πάντα μαζί.. δε γίνεται να τα ξέχασες όλα αυτά, σα να μην έγιναν ποτέ!» της εξηγεί ήρεμα, αλλά η Ελισάβετ δεν θέλει ούτε να τον ακούει. Στο μεταξύ, χτυπάει το τηλέφωνο του Πέτρου και τον ενημερώνουν από τον σύλλογο τεχνών ότι η Ελισάβετ πήγε και πήρε το χαρτί της διάκρισης.

«Ήθελα να πάρω κάτι μαζί μου για να θυμάμαι την Πάτρα», του λέει εκείνη και συνεχίζει να προχωρά όσο πιο γρήγορα μπορεί. «Αυτό που βλέπω τώρα στα μάτια σου με παγώνει. Σου δίνω το λόγο μου ότι δε θα σε ξαναενοχλήσω. Δε θα ξανατρέξω πίσω σου!

Ούτε θα πηδάω τις μάντρες νύχτα για να σε δω, ούτε στο μοναστήρι θα ξανάρθω, ούτε γράμματα ούτε τηλέφωνα, τίποτα! Τίποτα πια μεταξύ μας, θα γίνουμε δυο άγνωστοι! Αυτό δε θες; Πες μου! Αυτό δε θες;», την ρωτάει και η Ελισάβετ του κατανεύει σιωπηλή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Είναι ύβρις να θεωρείς βλασφημία και προδοσία αυτά που έζησες με τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πάμε να φύγουμε μακριά από όλους

«Εδώ, λοιπόν, τελειώνουν όλα!», της λέει βουρκωμένος και φεύγει διαλυμένος… Πηγαίνει στην ταβέρνα της Ευτυχίας, όπου βρίσκει τον Λευτέρη και αρχίζει να πίνει ασταμάτητα. «Θα μπορούσα να της είχα μιλήσει ακόμα πιο σκληρά αλλά δεν το έκανα.

Θα μπορούσα να της πω ότι…τόσα χρόνια που λατρεύει γονατιστή τον Θεό της που συγχωρεί τα πάντα. Εκείνη δεν έμαθε τίποτα!», λέει συντετριμμένος. Συνεχίζει να γεμίζει το ποτήρι του με κρασί, αλλά ο Λευτέρης τον σταματάει. «Αν σκοπεύεις να γυρίσεις στην Πάτρα, όσο ήπιες ήπιες!

Αν και.. στην κατάσταση που είσαι καλύτερα να μην οδηγήσεις
καθόλου. Εγώ λέω να μείνεις εδώ απόψε», τον συμβουλεύει.
Την ίδια ώρα ο Βίκος έχει στριμώξει τον Παράσχο και του ζητά εξηγήσεις για το ποτήρι που τον είδε να βάζει στην τσέπη του κι εκείνος αναγκάζεται να το αφήσει…

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μήπως είναι κόλπο η άνοια της Αυξεντίας

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Εξαφανίσεις και αποκαλύψεις ταράζουν τις ζωές όλων

Όμως, λίγη ώρα αργότερα, βρίσκει μια καμαριέρα, την πληρώνει και του δίνει μία χρησιμοποιημένη πετσέτα του Βίκου. Παράλληλα, ο Θέμης τηλεφωνεί στην Φιλαρέτη και την ενημερώνει για τις κινήσεις του σχετικά με την αναζήτηση του γιου της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η ανακάλυψη του Πέτρου οδηγεί την οικογένεια Καστρινού σε νέα τραγωδία

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος έξαλλος με Αλεξία και Βίκο

«Παράλληλα με τον Μεταλληνό, έδωσα την έρευνα και σε κάποιον ερευνητή που αναλαμβάνει τέτοιου είδους υποθέσεις. Το
γενετικό υλικό αυτός μου το ζήτησε!», της λέει ψέματα και συνεχίζει: «Κάνε λίγη υπομονή, τόσα χρόνια περίμενες.. αυτές οι έρευνες χρειάζονται χρόνο. Πολύ χρόνο».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close