Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού θα πει “κι αν έρθει η στιγμή να χωριστούμε αγάπη μου μη χάσεις το θάρρος σου”.

Λιώνουμεεεε!

Ο Πέτρος πηγαίνει στο αρχονταρίκι και ρωτάει τη Κασσιανή αν βρέθηκε η Ελισάβετ. «Η Ελισάβετ θεωρείται και επίσημα εξαφανισμένη. Δεν είναι πουθενά εντός του μοναστηριού. Κι ελπίζω, όταν βρεθεί, να έχει μια πολύ καλή δικαιολογία.

Ακόμα δε γύρισε κι άρχισε τα δικά της», του λέει νευριασμένη κι εκείνη τη στιγμή μπαίνει ο Λευτέρης μέσα και μαθαίνει ότι η κόρη του δεν είναι στο μοναστήρι. Ο Πέτρος είναι απελπισμένος και η Φιλαρέτη τον πλησιάζει και του λέει ένα αγαπημένο της ποίημα.

«Κι αν έρθει κάποτε η στιγμή να χωριστούμε, αγάπη μου, μη χάσεις το θάρρος σου. Η πιο μεγάλη αρετή του ανθρώπου, είναι να ‘χει καρδιά. Μα η πιο μεγάλη ακόμα, είναι όταν χρειάζεται να παραμερίσει την καρδιά του.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: ο Γεράσιμος πηγαίνει να βρει στο δάσος την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το σκουλαρίκι της Κύρας φανερώνει την αλήθεια

Την αγάπη μας αύριο, θα τη διαβάζουν τα παιδιά στα σχολικά βιβλία, πλάι στα ονόματα των άστρων και τα καθήκοντα των συντρόφων. Αν μου χάριζαν όλη την αιωνιότητα χωρίς εσένα, θα προτιμούσα μια μικρή στιγμή πλάι σου»…

Ο Πέτρος αρχίζει να νιώθει καλύτερα και της εκφράζει το παράπονο του. «Εγώ ήρθα μέχρι εδώ για να τη δω. Εκείνη δεν μπορούσε να μείνει και να με ακούσει;» Εκείνη τον καθησυχάζει λέγοντας του: «Αν δεν εμπιστεύεσαι το Θεό, εμπιστεύσου τη ζωή.

Ξέρει πού και πώς μας πηγαίνει. Όταν θα είναι η ώρα, θα στο δείξει». του λέει και του δίνει ένα μικρό δεματάκι για να το δώσει στον πατέρα του: «Ίσως να το έχεις ακούσεις. Έχασα το παιδί μου, πριν πολλά χρόνια. Ψάχνω από τότε να το βρω.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Είναι ύβρις να θεωρείς βλασφημία και προδοσία αυτά που έζησες με τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πάμε να φύγουμε μακριά από όλους

Ο πατέρας σου με βοηθάει. Κι αυτό το χρειάζεται. Να μείνω ήσυχη πως θα φτάσει στα χέρια του;», τον ρωτάει… Ο Πέτρος παίρνει το δεματάκι, φεύγει από το μοναστήρι αποκαρδιωμένος και την ώρα που πάει να μπει στο αυτοκίνητο του βλέπει τον Σταυρίνο.

«Μπαίνω στο δάσος για να κρύψω τα νεύρα και την τρέλα μου. Τα έχω πάρει άσχημα σήμερα. Με όλα. Με την ατυχία μου, το στράβωμα της ζωής μου, με την πάρτη μου που χαλιέται για βλακείες», του λέει και ο Πέτρος του απαντά:

«Κι εγώ μια από τα ίδια. Ήρθα να βρω την Ελισάβετ κι αυτή εξαφανίστηκε. Κι όλοι μου λένε ωραία λόγια. Αλλά δε γίνεται να προσπαθεί μόνο ο ένας, έτσι δεν είναι;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μήπως είναι κόλπο η άνοια της Αυξεντίας

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Εξαφανίσεις και αποκαλύψεις ταράζουν τις ζωές όλων

Όλα δείχνουν πως χωρίζουμε, Σταυρίνο. Οριστικά», του λέει και ο καθένας παίρνει τον δρόμο του. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σταυρίνος καθώς περπατάει στο δάσος βλέπει κάτι. Πλησιάζει και αντικρίζει την Ελισάβετ να κοιμάται κάτω από ένα δέντρο.

Αφού πρώτα βεβαιωθεί ότι πράγματι κοιμάται και δεν έχει πάθει κάτι, βγάζει το τηλέφωνο του και ειδοποιεί τον Πέτρο. Εκείνος αρχίζει να τρέχει μέσα στο δάσος. Στο πρόσωπο του είναι ζωγραφισμένη η λαχτάρα του να τη δει. Βρίσκει τον Σταυρίνο, ο οποίος του χαμογελά και φεύγει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close