Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Γεράσιμος πηγαίνει να βρει στο δάσος την Ελισάβετ.

Άσχημα τα πράγματα…

Η Ελισάβετ είναι στο δάσος και ψάχνει κάπου να κρυφτεί, την ώρα που ο Πέτρος τη ψάχνει στο μοναστήρι και η Ξανθίππη του λέει πως δεν κατάφερε να την βρει. «Η Ελισάβετ στο ζήτησε να μου πεις αυτό;», τη ρωτάει δυσαρεστημένος. «Όχι μα σου λέω, δεν τη βρήκα.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Τί έγκλημα έχω κάνει πείτε μου; Ο Πέτρος διαλυμένος

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το σκουλαρίκι της Κύρας φανερώνει την αλήθεια

Ο Γεράσιμος μου είπε πως είναι εκτός μονής», του απαντά και ο Πέτρος αρχίζει να αγχώνεται. «Εκτός μονής; Πού;», ρωτά την Ξανθίππη ταραγμένος. Την ίδια ώρα, ο Γεράσιμος πηγαίνει να βρει στο δάσος την Ελισάβετ για να της δώσει λίγο τσάι και φρούτα.

«Δεν έπρεπε να απομακρυνθείς τόσο. Ειδικά στην κατάστασή σου. Είσαι ακόμα πολύ αδύναμη» της λέει, της δίνει τα πράγματα. «Θα σε ειδοποιήσω ξανά όταν φύγει, έχεις το κινητό σου μαζί;», της τονίζει, αλλά η Ελισάβετ προτιμά να μην το ανοίξει και του ζητά να την ειδοποιήσει με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή να ξαναπάει στο δάσος.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Είναι ύβρις να θεωρείς βλασφημία και προδοσία αυτά που έζησες με τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Πάμε να φύγουμε μακριά από όλους

Στο μεταξύ, ο Λευτέρης συνεχίζει να ζητάει από τον μητροπολίτη να διώξει την κόρη του από το μοναστήρι: «Να σας πω την αλήθεια, δε με νοιάζει να καταλάβω τι εννοείται. Ένα ξέρω πως θέλω. Να αφήσετε στην άκρη την Ελισάβετ. Να τη διώξετε. Όσο την κρατάτε εδώ κάνει όπως έχει μάθει να κάνει.

Κρύβεται και υπακούει, χωρίς να λογαριάζει τη δική της θέληση», του λέει αγανακτισμένος αλλά εκείνος θεωρεί ότι η Ελισάβετ θέλει όντως να αφοσιωθεί στο θεό. Πίσω στην Πάτρα, ο Παράσχος βλέπει τον Θέμη σκεπτικό και τον ρωτάει τι έχει.

«Θέλω να μου πεις τα πάντα. Ό,τι ξέρεις, για την αναζήτηση που έκανε ο Βίκος. Με κάθε λεπτομέρεια. Και το τι ανακάλυψε. Ό,τι
έπεσε στην αντίληψή σου για το Ζαμάνο. Τι σκατά σχέση είχε με το Βίκο:», αναρωτιέται και ο Παράσχος του εξηγεί:

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μήπως είναι κόλπο η άνοια της Αυξεντίας

Μαύρο Ρόδο-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Εξαφανίσεις και αποκαλύψεις ταράζουν τις ζωές όλων

«Με το ίδρυμα είναι μπλεγμένος αυτός. Πρέπει τον καιρό που ήταν ανακατεμένος εκεί, να έχει κάνει πολλές απατεωνιές. Ο Βίκος ανακάλυψε πως αφότου τον άφησαν στο ίδρυμα, κάποιος έσβησε τα στοιχεία του. Ούτε όνομα οικογενείας φαινόταν, ούτε από πού ήρθε ή ποια τον γέννησε».

Ο Θέμης θυμάται την κουβέντα που είχε με την Φιλαρέτη. «Έμαθα ότι μίλησε η Ντέπυ Φλογαίτη για να πάρεις τα κτήματα. Την γνωρίζεις προσωπικά; Ήταν η γυναίκα του άντρα που σκότωσα», του είχε πει…».

Τότε λοιπόν ζητάει από τον Παράσχο να του πάει γενετικό υλικό του Βίκου και αργότερα τηλεφωνεί στην Φιλαρέτη και ζητάει και από εκείνη να του στείλει… Η Ευτυχία κερνάει για τις χαρές της κόρης της και οι ματιές που ανταλλάσσουν ο Σταυρίνος και η Γιάννα είναι «φωτιά».

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η ανακάλυψη του Πέτρου οδηγεί την οικογένεια Καστρινού σε νέα τραγωδία

Μαύρο Ρόδο-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος έξαλλος με Αλεξία και Βίκο

Την ίδια ώρα, η Φιλαρέτη ψάχνει την Ελισάβετ και ρωτάει τον Γεράσιμο αν ξέρει που είναι. «Όχι, δεν ξέρω κάτι. Το μόνο που ξέρω, είναι πως, η αδελφή Ελισάβετ έχει ζητήσει να μένει απερίσπαστη στην
προσευχή της. Από τώρα και για όλο το διάστημα ως την κουρά της. Χωρίς ενοχλήσεις», ισχυρίζεται και ο Πέτρος που τον ακούει τσιτώνει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close