Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος αρπάζει και φιλάει την Ελισάβετ και εκείνη ανταποκρίνεται

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο αρπάζει και φιλάει την Ελισάβετ και εκείνη ανταποκρίνεται.

Εμ τι θα έκανε με τέτοιον παίδαρο…

Το πάθος φουντώνει ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστές. Στο επίκεντρο βρίσκονται ο Πέτρος και η Ελισάβετ, οι οποίοι συναντιούνται διαρκώς στο μοναστήρι, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Μπορεί η Ηγουμένη να τον έχει διώξει από τη μονή, όμως εκείνος κάνει τα πάντα για να βλέπει την αγαπημένη του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Τασούλα θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της

Μαύρο-Ρόδο-Ελισάβετ-Πέτρος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Νατάσα ακυρώνει τον Πέτρο

Παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα του, ο Πέτρος συνεχίζει να επισκέπτεται το μοναστήρι. Ακόμη κι όταν η Ελισάβετ εξαφανίζεται, με σκοπό να σκεφτεί μόνη της σε ένα ξωκκλήσι, ο Πέτρος κάνει τα πάντα για να την εντοπίσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο μητροπολίτης σκοτώνεται με τον Πέτρο

Μαύρο-Ρόδο επόμενα-Πέτρος-Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης δίνει εντολή θανάτου για το Βίκο

Όταν η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι, αποφασισμένη να προχωρήσει τις διαδικασίες για να γίνει μοναχή, ο Πέτρος της κάνει μία απρόσμενη έκπληξη, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Οι δυο τους έχουν έναν έντονο διάλογο που θα καταλήξει σε καυτά φιλιά.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 20 , 21 , 22

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη εξομολογείται στην Ελισάβετ για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της

Η Ελισάβετ δε μπορεί να κρύβει άλλο τα συναισθήματά της για εκείνον. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi και την Γιάννα Παπανικολάου, ο Πέτρος την αρπάζει και την φιλάει ξανά. Η νεαρή πρωταγωνίστρια ανταποκρίνεται στο φιλί του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: H Εξομολόγηση της Ελισσάβετ για το φιλί

Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βλέπει τον Πέτρο με την Ελισάβετ να φιλιούνται

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Έτσι μαθαίνει η Ηγουμένη πως ο Βίκος είναι ο γιος της

Κανείς από τους δυο δε γνωρίζει πως μια γυναίκα καραδοκεί πίσω τους. Η μοναχή Κασσιανή τους βλέπει και σχεδιάσει την εξόντωση της Ελισάβετ από το μοναστήρι. Με ποιον τρόπο θα χειριστεί αυτή την κατάσταση;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close