Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης δίνει εντολή θανάτου για το Βίκο

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Θέμης δίνει εντολή θανάτου για το Βίκο.

Ο ένας θα βγάλει τα μάτια του άλλου αυτό βλέπω…

Ο Βίκος επισκέπτεται την Κύρα ενώ ο Θέμης παραμονεύει για να μάθει την αλήθεια, οι δύο πρώην φίλη και νυν θανάσιμοι εχθροί έχουν ακόμα μία μοιραία συνάντηση. Η σύγκρουση τους αυτή τη φορά παίρνει επικίνδυνη τροπή το μίσος τους κυριεύει και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 20 , 21 , 22

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη εξομολογείται στην Ελισάβετ για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της

Πόσο κοντά βρίσκεται άραγε ο Θέμης στην αποκάλυψη της αλήθειας για τη γυναίκα του; Στο μεταξύ, η Αλεξία έρχεται για πρώτη φορά σε ουσιαστική επαφή με τις σκοτεινές πτυχές της δουλειάς του πατέρα της αλλά και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: H Εξομολόγηση της Ελισσάβετ για το φιλί

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Έτσι μαθαίνει η Ηγουμένη πως ο Βίκος είναι ο γιος της

Ο Φραγκίσκος και η Όλγα έχουν εκνευριστεί με τον Πέτρο, επειδή δεν τους λέει τι συμβαίνει, σύμφωνα με το Τηλέραμα, η Ελισάβετ από την άλλη αναγκάζεται να πει ψέματα στον Μητροπολίτη όταν εκείνος την στριμώχνει με ερωτήσεις… Ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωση του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κασσιανή βλέπει τον Πέτρο με την Ελισάβετ να φιλιούνται

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αυξεντία και Μανώλης ξεθάβουν τον Διακοσάββα

Σύντομα, η συνάντηση του Πέτρου με τον Μητροπολίτη θα έχει απρόσμενη έκβαση. Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κουρά της, ενώ ο Πέτρος της κάνει μία νέα επίθεση αγάπης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close