Μαύρο-Ρόδο-Λευτέρης-Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ. 

Τώρα αυτό είναι καλό ;;;;

Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ ο Γεράσιμος προσπαθεί να κρατήσει την Ελισάβετ στα εγκόσμια και ζητά από τον Πέτρο να την δελεάσει δείχνοντάς της πως ζουν οι συνομήλικοι της. Όμως αυτό γυρίζει μπούμερανγκ και η κοπέλα σχολιάζεται από όλο το χωριό.

Ο Σαράντος είναι αποφασισμένος να πάρει μέρος στο διαγωνισμό για την εκμετάλλευση των χρημάτων του μοναστηριού και ο Γιώργος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη να τον αφήσει απέξω. Την ίδια στιγμή η Αυξεντία ανακαλύπτει τα σχέδια της Φιλαρέτης για την Παλιόβρυση και αποφασίζει να της μιλήσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 3, 4, 5

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα βοηθούσε τον Θέμη στις βρομοδουλειές του

Στο μεταξύ ένας εξαιρετικά επίμονος Καστρινός καταφέρει να ανακαλύψει την αλήθεια για τις κάμερες του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε με την Αγγελική. Παρόλα αυτά ο Βίκος τα καταφέρει για άλλη μία φορά να τον αιφνιδιάσει πιέζοντας ταυτόχρονα τη γυναίκα του να πάρει μία απόφαση για την οποία εκείνη δεν αισθάνεται έτοιμη.

Για να μπορέσει να αντιμετωπίσει κι αυτή την κρίση ο Θέμης στρέφεται στην Νατάσσα τις συμβουλές της οποίας πάντα εμπιστεύεται. Όμως το σχέδιο που του προτείνει αυτή τη φορά είναι πολύ τολμηρό και αν πετύχει θα φέρει ανατροπές που θα είναι δύσκολο να τις ελέγξουν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η απρόσμενη συνάντηση ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισσάβετ

Μαύρο Ρόδο : Με ποιον συμφωνεί η Κύρα

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος βάζει στόχο τις καλόγριες για τον φόνο του πατέρα του

Στο μεταξύ ο Πέτρος καταφέρνει να έρθει πιο κοντά με την Ελισάβετ αφού έχει βρει πια τον σωστό τρόπο για να την προσεγγίσει. Της ζητά να τον συμβουλέψει για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται στην Μονή και ταυτόχρονα προσπαθεί να διαχειριστεί τις αντιδράσεις της χωρίς να την προκαλέσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το τρομερό μυστικό της Αυξεντίας την νύχτα που πήγε η Ελισσάβετ στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Το στοίχημα που οδηγείται σε έρωτα

Ο Σαράντος μαθαίνει ότι ο Γιωργής θέλει να τον αφήσει έξω από το διαγωνισμό για τα κτήματα και δε διστάζει να έρθει σε ευθεία ρήξη μαζί του. Ο καυγάς που ξεσπά απειλεί να φέρει στο φως μυστικά που είναι για χρόνια κρυμμένα αλλά και μια αλήθεια που ο Σταυρίνος παλεύει να ξεχάσει.

Τα κουτσομπολιά την κάνουν να επιστρέψει στο μοναστήρι.

Ο Λευτέρης θέλει να κρατήσει την Ελισάβετ κοντά του. Σκέφτεται μήπως τώρα που αναγκάστηκε να περάσει ένα διάστημα μακριά από το μοναστήρι έχει αρχίσει να βλέπει με άλλο μάτι τη ζωή της εκεί αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα εγκόσμια.

Χωρίς να ξέρει ότι η Πολυξένη δεν πρόκειται να δεχτεί κάτι τέτοιο. Ζητάει από τον Πέτρο να την κυκλοφορήσει λίγο έξω με τους φίλους του ώστε να της δείξουν πως περνούν οι συνομήλικοι της και αυτός φυσικά δέχεται. Όμως γρήγορα εισπράττει τα πειράγματα και τις αντιδράσεις των υπολοίπων.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισσάβετ κινδυνεύει από την μητριάς της

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα της σειράς

Τα όσα του λένε δεν τα ακούει και η Τασούλα που δεν αντέχει να κρατήσει το στόμα της κλειστό σπεύδει να αποκαλύψει τα κουτσομπολιά που λέγονται για την Ελισάβετ και εκείνη μαθαίνοντας τα, αποφασίσει να γυρίσει το μοναστήρι 1 ώρα αρχύτερα. Ο Γεράσιμος υπόσχεται να την βοηθήσει και οι δυο τους φεύγουν μαζί μες τη νύχτα όμως ο Λευτέρης της χαλάει τα σχέδια.

Δείτε ακόμη Μαυρο ρόδο : O αναπτρεπτικός ρόλος της Λουκίας Παπαδάκη

Μαύρο-Ρόδο-Βίκος

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη πρώην του Θέμη σκότωσε τη μάνα της Ελισσάβετ

Φτάνει δε στο σημείο να απευθυνθεί στην ίδια την ηγουμένη ζητώντας της να καθυστερήσει για λίγο ακόμη την χειροτονία της Ελισάβετ. Όταν η παρέα του Πέτρου φεύγει απ’ το χωριό εκείνος προφασίζεται κάποιες εργασίες και μένει προκειμένου να πλησιάσει ξανά την Ελισάβετ.

Εκείνη δέχεται την επίσκεψη της ηγουμένης κι αλλάζει γνώμη σε σχέση με την παραμονή της στο σπίτι όμως η Πολυξένη αντιδρά έντονα για άλλη μία φορά και τα βάζει με το Γεράσιμο και τα σχέδια του. Η Ελισάβετ προσπαθεί να πείσει τους δικούς της για την αποστολή της και ο Γιώργος εξαφανίζεται μυστηριωδώς αναστατώνοντας τους πάντες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close